Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κινητοποίηση για δημόσια δωρεάν Παιδεία πραγματοποιήθηκε στη Βέροια


Κινητοποίηση για την Δημόσια Παιδεία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου 2024 στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, από το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ημαθίας, τον ΣΕΠΕ Ημαθίας, τον ΣΕΠΕ Νάουσας και την ΕΛΜΕ Ημαθίας.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ημαθίας Θεόδωρος Κακαγιάννης, ενώ σύντομες ομιλίες πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων και ενώσεων που συμμετείχαν.


Η εκπρόσωπος της ΣΕΠΕ Ημαθίας
Άννα Κοκοζίδου, αναφέρθηκε στην αξιολόγηση, τον απεργιακό νόμο, τις ελλείψεις υποδομών, ενώ απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της 17 Απρίλη και ολοκλήρωσε την ομιλία της με την ανάγνωση των αιτημάτων.


Η εκπρόσωπος ΣΕΠΕ Νάουσας
Πετρούλα Παπαδίνα, αναφέρθηκε στην αξιολόγηση, χαρακτηρίζοντάς την πειθάρχηση, χειραγώγηση και αστυνόμευση των εκπαιδευτικών, ποπυ δεν γίνεται υπέρ της αναβάθμισης της εκπαίδευσης αλλά για την εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση δημοσίων σχολείων.


Η γραμματέας της ΕΛΜΕ Ημαθίας
Βάρβαρα Σαράντη, αναφέρθηκε με την σειρά της στην αξιολόγηση, χαρακτηρίζοντάς την προσχηματική, στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας που θα μετατρέψει τα σχολεία σε ανταγωνιστικά ιδρύματα, ενώ αναφέρθηκε και στους νεοδιόριστους εκαιδευτικούς.


Τέλος, τον λόγο πήρε η εκπρόσωπος μαθητών Λυκείου, μέλος του 15μελούς του 5ου Λυκείου Βέροιας,
Αναστασία Χατζηπαρασίδου, που αναφέρθηκε στις δομές εκπαίδευσης, την ιδιωτικοποίηση που θα μετατρέψει τα πανειστήμια σε χαμηλής ποιότητας μαγαζιά που θα πουλάνε πτυχία.

Δείτε φωτογραφίες:

























5 σχόλια:

  1. Αραια Αραια καμμιά εικοσαραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερίλα στο φουλ. Γι'αυτό δεν πατάει ο κόσμος σ'αυτές τις συνάξεις, δεν τους εμπιστεύεται.
    Πάντως είναι και υποκριτές και άδικοι. Ρε σεις, το Kuli, δεν ήταν αυτός που ήθελε το καλό σας και εμβολιαστήκατε οι εκπαιδευτικοί με πάνω από 90%?
    Τώρα ο ίδιος με την κυβέρνησή του , με την αξιολόγησή σας, δεν θέλει το καλό σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι φιλε.Ομως ξερεις τους αξιζει.Εχουν τα χριστουγεννα 15ημερες και το πασχα παλι 15.Ναπαιρνουν ακομη 15 το καλοκαιρι και τον υπολοιπο χρονο δουλεια σε αλλες υπηρεσιες

      Διαγραφή
  3. βολεμενοι φιλοσοβιετικοι εκμεταλευονται την μη υπαρξη οργανωμενου κρατους στην ελλαδα και επειδη δεν εχουν τι να κανουν κοπτονται για δωρεαν παιδεια. αυτος ειναι ο πραγματικος τιτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε σκεφτεί, κάποιος, γιατί οι απεργίες, οι διαδηλώσεις κλπ έχουν πλέον εξαιρετικά ελάχιστη συμμετοχή; Βαριόμαστε ή διαφωνουμε ή συμβαίνει κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ