Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό ταξίδι Ελίνα...

Στην Αλβανία η κηδεία της άτυχης 20χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα της Πατρίδας

Αύριο, Τετάρτη θα γίνουν οι κηδείες των δύο γυναικών, της 68χρονης και της 20χρονης οι οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο χτες το μεσημέρι όταν παρασύρθηκαν από όχημα, την ώρα που περίμεναν σε στάση λεωφορείου στην Πατρίδα Βέροιας.

Πιο συγκεκριμένα, η εξόδιος ακολουθία για την 68χρονη η οποία πετάχτηκε από το ΙΧ και κατέληξε σε αυλή σπιτιού χάνοντας ακαριαία την ζωή της θα ψαλλεί στις 11:30 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή μιας και ήταν κάτοικος του χωριού.

Η εκλιπούσα θα μεταφερθεί στον τόπο καταγωγής της, την Αλβανία για να ταφεί εκεί. Η άτυχη νεαρή έμενε στα Γιαννιτσά και είχε επισκεφτεί τους συγγενείς στο χωριό μιας και η θεία της θα έκανε ένα χειρουργείο. Χθες, θα πήγαινε στο νοσοκομείο για να την δει. Ο θείος της, της πρότεινε να πάνε μαζί με το αυτοκίνητο, αλλά η κοπέλα είπε πως θα έρθει αργότερα με το λεωφορείο.

4 σχόλια:

  1. Κρίμα το κορίτσι, νέα κοπέλα που δεν έφταιξε πουθενά. Η κατάσταση είναι δραματική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου και αν εισαι να εισαι παντα χαμογελαστη και ευγενική όπως σε γνώρισα γλυκουλα μου… ελπίζω η ανάμνηση σου να μην σβήσει ποτέ από το μυαλό μου, θα τα πούμε κάποια στιγμή, να εισαι σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ