Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθαν τα κορυφαία Ιταλικά τσουρέκια στο Καφεκοπτείο «Ηλιάδη» - Σοκολατένια αυγά με δώρο έκπληξη

Εσύ δοκίμασες τα διάσημα «Κολόμπα»;
Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από το Πάσχα του 2024 και το «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» μας προσκαλεί να γευτούμε τις υπέροχες λιχουδιές του. Οι πρώτες παραλαβές για φέτος στα πασχαλινά είναι γεγονός!

Στο «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» θα βρείτε μεγάλα ιταλικά σοκολατένια αυγά, με μαύρη σοκολάτα και σοκολάτα γάλακτος, για μικρούς και μεγάλους, με δώρο έκπληξη σε κάθε αυγό!

Επίσης, θραύση έχουν κάνει τα διάσημα «Κολόμπα»! Πρόκειται για τα φημισμένα Ιταλικά τσουρέκια που έχουν κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη! Μπορείτε να δοκιμάσετε την κλασική ή την σοκολατένια γεύση, ενώ η μεγάλη σπεσιαλιτέ είναι με πάστα και απόσταγμα λεμονιού απευθείας από την Σικελία!

Σας περιμένουμε στη Βενιζέλου 8 (τηλ.: 2331100888), για να περιπλανηθείτε στις μοναδικές γεύσεις και τη εξαιρετική ποιότητα. Φέτος το Πάσχα, βάλτε στο σπίτι σας τις πιο γλυκές γεύσεις, δώστε έναν ακόμη λόγο για να είναι πιο χαρούμενα τα παιδιά σας, εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και γιατί όχι... γευτείτε κι εσείς τη γλυκιά αμαρτία!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ