Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας με θέμα «Ανεπιθύμητες ενέργειες και αλληλεπιδράσεις κοινών φαρμάκων»


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ανεπιθύμητες ενέργειες και αλληλεπιδράσεις κοινών φαρμάκων», διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου 2024 στη Βέροια, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας.

Καλεσμένο ομιλητής ήταν ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Γεώργιος Παπαζήσης, ενώ παραβρέθηκαν ιατροί όλων των ειδικοτήτων, επαγγελματίες υγείας αλλά και γενικό κοινό που θέλησε να ενημερωθεί για ένα ενδιαφέρον θέμα.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρεόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Πρόδρομος Ισαακίδης, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Ιατρός και Συντονιστής Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης ΙΣΗ, Αντώνης Λιόλιος, ο οποίος παρουσίασε και τον δεκάλογο της σωστής χρήσης των φαρμάκων, που απευθυνόταν στο γενικό κοινό.


Στη συνέχεια, ο καθηγητής Γεώργιος Παπαζήσης ανέπτυξε το θέμα, απευθυνόμενος στους ιατρούς και επαγγελματίες υγείας.


Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά και μέσω της σελίδας του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε φωτογραφίες:






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ