Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Herbstore.gr»: Φυτική Αντηλιακή Κρέμα Με Δείκτη Προστασίας 30

Το φυτικό αντηλιακό της Herbstore.gr προσφέρει προηγμένη προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, ενώ παράλληλα φροντίζει για την ενυδάτωση και την υγεία του δέρματος σας. 

Αναλυτικά, τα οφέλη του: 
  • Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση
  • Μια εξαιρετική επιλογή για ένα όμορφο μαύρισμα
  • Αντιμετωπίζει τη ξηρότητα του δέρματος
  • Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  • 100% ενυδατικό
Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ένα προϊόν που προσφέρει εκτεταμένη προστασία και φροντίδα για το δέρμα σας, ενώ σας επιτρέπει να απολαύσετε τον ήλιο χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία του.

Επιπλέον, τα καλλυντικά με φυτικό γαλακτωποιητή "ελιάς", όπως είναι παρασκευασμένες όλες οι κρέμες της Herbstore.gr, έχουν μεγάλη διεισδυτικότητα στην επιδερμίδα. Είναι μαλακτικά, αντιγηραντικά, αντιρυτιδικά, και ιδανικά για την περιποίηση στη περιοχή γύρω από τα μάτια. Με μεγάλη ενυδατικότητα, η επιδερμίδα αποκτά μεταξένιο άγγιγμα, ενώ απορροφάται γρήγορα, προσφέροντας μεγάλη ελαστικότητα στο δέρμα και δεν αφήνει την ελάχιστη λιπαρότητα πάνω στην επιδερμίδα. Ευνοούν την μακροχρόνια ενυδάτωση της επιδερμίδας και σε συνδυασμό με τα ευεργετικά βότανα, χαρίζουν υγεία και ευεξία!

Συστατικά: Φυτικό Γαλακτωματοποιητή ελιάς, Αλόη Βέρα Τζελ, Έλαιο Καρότου ΒΙΟ, Λεβαντέλαιο ΒΙΟ, Έλαιο Ιπποφαές ΒΙΟ, Έλαιο Καρύδας ΒΙΟ, Ανθόνερο Ελίχρυσου, Βιταμίνη Ε, Μανούκα Λάδι, Μαύρη Σταφίδα Λάδι, Ελαιόλαδο ΒΙΟ, Βάλσαμο Copaida Λάδι, Coco Caprylate/Caprate & Σιτέλαιο .

Τα προϊόντα της Herbstore.gr θα τα βρείτε και στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ