Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για την «Επικοινωνία στην Οικογένεια» ενημερώθηκαν στο Μακροχώρι

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, το τρίωρο βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Η Επικοινωνία στην Οικογένεια», το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο ήταν μια πρωτοβουλία του ΓΕΛ Μακροχωρίου σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και την βιβλιοθήκη, στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί η εκπαιδευτικός Ελένη Καραγιάννη με τους γονείς μαθητών και μαθητριών του σχολείου.

Τη συνάντηση συντόνισε η κοινωνική λειτουργός – εκπαιδεύτρια ενηλίκων Σέβη Γεωργιάδου, η οποία παρέθεσε στους/ις παραβρισκόμενους/ες τόσο το θεωρητικό υπόβαθρο του θέματος όσο και το βιωματικό. 

Μέσα από παραδείγματα, ασκήσεις και ομαδική διαδικασία, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το απαιτητικό θέμα της επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια. 

Παράλληλα, αναγνώρισαν προσωπικές ανάγκες και τρόπους ανταπόκρισης μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα που ζούνε. Η ομάδα αναμένει τη επόμενη συνάντηση, καθώς τη βρήκε χρήσιμη και απαραίτητη για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων, αλλά και ως μια ευκαιρία προσωπικής ανάπτυξης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ