Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσκασε η «βόμβα»: Αποχώρησε ο Μαρκούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«
Ο Κασσελάκης αρέσκεται σε επικοινωνιακά σόου, που έχουν μηδενικό αντίκρισμα και στερούνται πολιτικής ουσίας»

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Αντώνης Μαρκούλης, με επίσημη δήλωσή του, ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ,με πολλές μπηχτές προς το νέο Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Παράλληλα δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως ο αγώνας συνεχίζεται...

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.:

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και τον Αλέξη Τσίπρα συντάχθηκα εμπνεόμενος από την εναλλακτική πρότασή τους για την Ελλάδα. Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά τον λαό της Ημαθίας για την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του.

Σήμερα, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με ευθύνη της ηγετικής ομάδας και κυρίως του Προέδρου του, κ. Κασσελάκη, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας που υποφέρει και δεν βλέπει διέξοδο. Το κόμμα αδυνατεί να αναδείξει τα οξυμμένα προβλήματα του λαού και να ασκήσει κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική αντιπολίτευση, με δυναμικό και αξιόπιστο περιεχόμενο. Κοντά σε αυτές τις αδυναμίες προστίθεται και η απουσία προοδευτικής ατζέντας και ο ετεροκαθορισμός του κόμματος από τις «πρωτοβουλίες» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όλα τα παραπάνω συμπυκνώνονται στην ανικανότητα διαμόρφωσης μίας πειστικής εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης που να εκφράζει την κοινωνική πλειοψηφία.

Είναι φανερό πλέον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δεν μπορεί να εμπνεύσει τον ελληνικό λαό και να πείσει ότι είναι ο μοχλός για την προοδευτική διέξοδο και εκφραστής της ελπίδας του λαού για αλλαγή. Ο κ. Κασσελάκης αρέσκεται σε επικοινωνιακά σόου, που ενδεχομένως να δημιουργούν κάποιες εφήμερες εντυπώσεις, αλλά έχουν μηδενικό αντίκρισμα, καθώς στερούνται πολιτικής ουσίας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, αποτελεί κοινή διαπίστωση το γεγονός ότι αντίπαλοι της κυβερνητικής πολιτικής της Δεξιάς σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο είναι η «κοινωνική αντιπολίτευση» και σε πολιτικό επίπεδο «ο κανένας»! Είναι υπαρκτός, έτσι, ο κίνδυνος η αντικυβερνητική διάθεση της πλειοψηφίας των λαϊκών στρωμάτων να εκφραστεί τελικά από την Ακροδεξιά εξαιτίας της αδυναμίας των προοδευτικών δυνάμεων να εκδηλώσουν πολιτικά την καταφανή λαϊκή δυσαρέσκεια.

Δεδομένης, λοιπόν, της μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία από ένα κόμμα με συγκροτημένη ηγεσία και έτοιμη κυβερνητική λύση σε ένα κόμμα που με ευθύνη της νέας ηγεσίας του παρεκκλίνει από καταστατικές αρχές του και αδυνατεί να έρθει σε επαφή με την κοινωνία και τις ανάγκες της, αποχωρώ από το κόμμα.

Διότι η πολιτική για εμένα δεν είναι επάγγελμα, είναι επαφή με την κοινωνία και μία συνεχής μάχη για ένα καλύτερο μέλλον. Και αυτή τη μάχη θα συνεχίσω να τη δίνω ενεργά με τους όρους που την έδωσα τόσα χρόνια: με σοβαρότητα, με αξιοπιστία και με προοπτική. Για την απόκρουση της αντιλαϊκής, νεοφιλελεύθερης και ανάλγητης πολιτικής της κυβέρνησης της Δεξιάς και για την αναγέννηση του προοδευτικού χώρου που θα εγγυηθεί την προοδευτική διέξοδο με μία ρεαλιστική κυβερνητική πρόταση προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε, ώστε η επίκληση της αναγκαίας πολιτικής αλλαγής να μην αποτελεί μία «ανεκπλήρωτη ευχή», αλλά να γίνει και πάλι εφικτή, να επανέλθει η ελπίδα και να έρθουν καλύτερες μέρες για όλες και για όλους!

Ο αγώνας συνεχίζεται!»

48 σχόλια:

  1. Πλέον σκέφτομαι σοβαρά να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Το ομολογώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτελους ο Μαρκουλης σε εκανε να σκεφτεις σοβαρα για μια φορα, γελοιε !

      Διαγραφή
    2. Και πού είσαι ακόμα.

      Διαγραφή
    3. Μια που εχουμε δικαιη και αντικειμενικη Κυβερνηση που φροντιζει ολο τον λαο ....ρε δεν πατε στα κομματια ολοι οι βολεμενοι και οι γαλαζοαιματοι που μονο την παρτι σας κοιτατε

      Διαγραφή
  2. Πίσω στο ΠΑΣΟΚ Μαρκουλη… ξανά όλοι μαζί να πέσει η δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ. ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βιώνω το απόλυτο ΣΟΚ. Βεροιώτη θα με πεθάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ω ι μεεεεεε......ω ι μεεεεεεεεεε.....μανούλαμ.....έφυγε ο Ατώνης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πίσω στο ΠΑΣΟΚ τώρα με την ουρά στα σκέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή τύχη στο ΠΑΣΟΚ σου............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιο ΠΑΣΟΚ ρε; Στην φίλη του την Φρόσω θα πάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΟΛΚΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ. ΤΩΡΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΟ 25%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμισου το 2015 οταν ο τολκας επαιζε παλι μονος του μπαλα πηρε με το κιδησο 1.8 τοις εκατο

      Διαγραφή
  10. Βρε ήδη εθεάθη σε στέκια της Βέροιας με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ που ζείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαγκας! περηφανος που σε ψηφισα φιλε μου καλη επιτυχια στη νεα σου πορεια. ο συριζα δεν ηταν για εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε μαζί με τον Γιώργο στο ΚΚΕ , στο ΠΑΣΟΚ δεν θα σας δεχθούν , γιατί είστε αποστάτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο αγώνας συνεχίζεται Αντώνη, αλλά μέσα από το κόμμα του λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και να κάτσει στο ΣΥΡΙΖΑ...με ποιους;; Ας δούμε λίγο την νομαρχιακή του Ξυριζα.Ο Αντώνης πάντα ήταν ένας σοβαρός άνθρωπος αν και από διαφορετικες θέσεις πάντα μου έβγαζε μια σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέτοια κάνει ο κ κωλοτουμπας μην ξανά μιλάς για Μητσοτακη και ΝΔ κατάθεση στεφάνι τι θα γινη τώρα με το χέρι αριστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό ταξίδι! Έτσι είναι όταν μυριστούν εξουσία μαζεύονται όταν φύγει η μυρωδιά φεύγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά να τα πεις στον Τόλκα που από υβριστής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε υφυπουργός μετανάστευσης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. Ε ναι, ωσάν τις μυγες στο ..παξιμάδι!

      Διαγραφή
  17. Έρχεται και άλλη βόμβα σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ . . .

      Διαγραφή
  18. Εγώ πάντως μόνο τα σχόλια διαβάζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ξέρω για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάτε. ΠΑΣΟΚ με το στανιό, δε γίνεται. ΚΙΝΑΛ και πολύ σας πάει. Πόσα δισ. θέλετε να φάτε ακόμα; Πόσα ακόμη μνημόνια να φάμε κατακέφαλα, εμείς, ΝΑΙ, οι απλοί ψηφοφόροι του Κασσελάκη που δε χρωστάει, αυτός και το κόμμα του, μία δραχμή στον ταλαίπωρο Έλληνα φορολογούμενο; Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Όποιος από μας μπορεί και σκέφτεται ακόμη, μπορεί να αξιολογήσει, πόσο σημαντικό είναι αυτό από μόνο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσυ κάτσε με τον αχυράνθρωπο του μιζοτακη…..δε ντρέπεσαι να έχεις εσυ ο αριστερός κ καλά έναν δεξιό πρόεδρο Γκόλντεν μποι( λέμε τώρα )

      Διαγραφή
    2. Ζαιοι ψεκες ενωθείτε

      Διαγραφή
  21. Κατάφερες να είσαι εκτός απο παντού.
    Είσαι εκτός πολιτικής και θα συνεχίσεις να είσαι διότι άκουγες λάθος ανθρώπους και είχες ενα πείσμα που δεν ταιριάζει στην πολιτική.
    Κρίμα διότι είχες ικανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει ικανοτητες και αργα ή γρηγορα θα μας τις δειξει

      Διαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

      Διαγραφή
    2. και χουβαρτνας. εχει κερασει την μιση Βεροια οχι σαν αλλους που παιρνουν μισθους πολλων χιλιαδων ευρω και δεν εχουν κερασει ουτε εναν καφε

      Διαγραφή
  23. Μπρός-πισω= εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Σακης Γικονογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο που ο Σακης δεν γυρισε ποτε στο ΠΑΣΟΚ. Σας δουλευει ολους. Ψαξτε λιγο καλυτερα και θα ανακαλυψετε..... θα πεσετε απο τα συννεφα........ Στην ζωη και την πολιτικη, σε δικαιωνει το αποτελεσμα. ΑΣΠΡΗ ΓΑΤΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ. Αυτο εκανε και κανει ο Σακης, ο Γιωργακης, ο Νικολακης, αυτο κανει και θα κανει και ο Αντωνακης. Οποιος καταλαβε καταλαβε. Οι υπολοιποι βοηθηστε τους να βγαλουν περισσοτερα χρηματα στις πλατες σας.Εκμεταλλευοντας ολοι αυτοι την ιδεολογια και την βλακεια που κουβαλατε ολοι εσεις. Να παριστανεις καμια φορα τον χαζο, σου δινει την ευκαιρια να δεις μεχρι που, εχουν σκοπο να φτασουν οι εξυπνοι. Οι εκλογες ειναι ενας πολυ αποτελεσματικος θεσμος, ο οποιος εξασφαλιζει την διατηρηση σταθερου ποσοστου ηλιθιων αναμεσα στους εξυπνους. Οπως ειπε και ο Albert Einstein, ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Business is Business. Αυτο κανουν αγαπητοι μου < συντροφοι > ολοι αυτοι, οσο υπαρχουν προβατα που ψαχνουν για τσοπανη. Μονο που σιγα σιγα, μερα την μερα, χρονο τον χρονο, ανακαλυπτουν οτι ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΦΑΓΗΣ. Ετσι αναγκαζονται καποια στιγμη, ολοι αυτοι οι τσοπανηδες να ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΟΥΝ........και τοτε γινονται ακομα πιο αχορταγοι, και πιο επικινδυνοι.

      Διαγραφή
    2. Poion Saki les, afton apo Ksanthi ???

      Διαγραφή
  24. Νομιζω [ως ο Μαρκουλης εκλεισε με εναν πολυ ομορφο τροπο την καριερα του. Δε νομιζω πως θα ξανασχοληθει με την πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σωστή κίνηση έκανε.

    Λάθος ήταν, όταν πήγε.

    Μηδέν εις το πηλίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να κατσει να κανει τι στον ΣΥΡΙΖΑ; Να χειροκροταει τον Κασσελακη και να ασπαζεται τον Ταιλερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ΚΚε δεν κάνει τέτοια χατίρια, είναι σκληρό με τους πολιτικούς τουρίστες

      Διαγραφή
  28. αντωνη ξανακατεβα για δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο κακαφικας τι λεει ; η πορεια του αντωνη ηταν προδιαγεγραμμ3νη, τοσος ηταν απο παντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός τον συμβούλευε και ορίστε τα αποτελέσματα και για τους δύο

      Διαγραφή
  30. Μόλις είδε Tyler την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για άλλες καρέκλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ