Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σεμινάριο στο 10ο Δημοτικό με θέμα: «Σχέσεις σχολείου-οικογένειας»

Στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (8/4) στις 18.00 στο αμφιθέατρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Σχέσεις σχολείου-οικογένειας». 

Εισηγήτρια του σεμιναρίου, που απευθυνόταν τόσο σε γονείς όσο και σε εκπαιδευτικούς, ήταν η σχολική σύμβουλος κυρία Αικατερίνη Παπαγεωργίου, η οποία μέσα από μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση επεσήμανε και ανέδειξε τα θετικά στοιχεία που μπορούν να προκύψουν μέσα από μια αγαστή και σαφώς οριοθετημένη συνεργασία μεταξύ των δυο αυτών σημαντικών φορέων. 

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 10ου Δ.Σ. εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στην κυρία Παπαγεωργίου Αικατερίνη για την εξαιρετική της παρουσίαση και για τη συνεχή στήριξη που παρέχει σε ό,τι χρειαστούνε, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι αρωγός πάντα σε κάθε προσπάθεια του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ