Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελεύθερος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τις 2 γυναίκες - «Έχασα τις αισθήσεις μου»

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος των δύο γυναικών στην Βέροια, οι οποίες ενώ περίμεναν σε στάση λεωφορείου, έχασαν την ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από όχημα που οδηγούσε ένας 64χρονος. Το τροχαίο ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που η 68χρονη εκσφενδονίστηκε στην αυλή ενός σπιτιού, ενώ αυτοκίνητο του οδηγού μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το ένα θύμα είναι η 20χρονη Ελίζα, νεαρή φοιτήτρια Νοσηλευτικής. Παρασύρθηκε μαζί με την 68χρονη που στεκόταν δίπλα της στη στάση λεωφορείου, όταν το λευκό Ι.Χ. έπεσε με ορμή πάνω στη μεταλλική στάση στον οικισμό Πατρίδα, στη Βέροια, παρασύροντάς τες στον θάνατο.

Ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ. δεν τραυματίστηκε, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Συνελήφθη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

«Έχασα τις αισθήσεις μου» – Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός

Ο 64χρονος άνδρας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, γιατί ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Θα περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη και ο φάκελος για τη διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και πλήρης ιατρικός έλεγχός του.

Αν διαπιστωθεί η κατανάλωση αλκοόλ ή ουσιών πάει για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση ατυχήματος που είναι κακούργημα. Αν, όμως, πράγματι υπήρχαν παθολογικά αίτια πάει για πρόκληση ατυχήματος εξ αμέλειας και είναι πλημμέλημα.

9 σχόλια:

  1. Τι λετε ρε;αντε ολοι παμε και σκοτωνουμε και λεμε οτι νιωσαμε αδιαθεσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Περιφέρεια Ημαθίας τι λεει για τον δρομο της αρμοδιότητας της..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα 100 μέτρα από το δυστύχημα είναι σταματημένος ο δρόμος Βέροιας Νάουσας που δεν αξιώθηκαν να τον ολοκληρώσουν. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς η ντροπή που χάθηκε σε αυτή την χώρα....Κυβερνήσεις, συμφέροντα, εντιμότητα φυσικά δεν υπάρχει, τομαριστες στο ζενιθ

      Διαγραφή
  4. Αν τυχόν λέει ψέματα η ποινή να βγει διπλασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω τις αισθησεις μου θα χασω οποιος ακουμπησει τη γυναικα και το παιδι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν τον γνωρίζω τον οδηγό! Πραγματικά κρίμα κ λυπάμαι για την απώλεια των 2 γυναικών!! Στο θέμα του οδηγού αν όντως να είναι αλήθεια;; φέρτε τον εαυτό σας τον πατέρα σας στη θέση αυτή!! Τι σοκ κ τι τύψεις θα έχει αυτός ο άνθρωπος;;
    Κ φυσικά να κάνει η δικαιοσύνη το καλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα μπορώ μόνο να πω με σιγουριά, σκότωσε δύο ανθρώπους που δεν έφταιγαν πουθενά και κατέστρεψε και την δική του ζωή.
    Ακόμη και να πέσει στα μαλακά δεν θα μπορεί να κοιμηθεί ώσπου να πεθάνει.....φαντάσου να γνωρίζει ότι έφταιγε κιόλας. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μην ξαναοδηγησει αν εχει προβληματα υγειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ