Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΙΧ «έφυγε» σε χωράφι στην Ημαθία - Στο Νοσοκομείο ο νεαρός οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024 στην Ημαθία, με τραυματία έναν νεαρό οδηγό ηλικίας περίπου 22 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο νεαρός οδηγός που επέβεναι μόνος του στο αυτοκίνητο και εκινείτο στον επαρχιακό δρόμο από Αγία Τριάδα προς Μελίκη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία.

8 σχόλια:

  1. Πολλές στροφές έχουν οι δρόμοι της ημαθιας,καμπος και γεμάτο στροφές δε μπορείς να οδηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεχουν πολυ στις στροφες γιαυτο χανουν τον ελεγχο. Μερικοι δεν τρεχουν που εβγαλαν προσφατα το διπλωμα οδηγησης. Οι συνοδηγοι ειναι και οι επιβατες ειναι οι μαρτυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι πίνουν και τι καπνίζουν πριν οδηγήσουν δεν τους ελέγχει κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή γνωρίζω το παιδί ούτε πίνει ούτε καν τρέχει δεν ξέρω τί κ πως σημασία έχει ότι είναι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλές στροφές!!! έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν ακούτε τη φράση ''κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του'' τότε 3 φορές στις 5 είναι κινητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκει οι χωρικοι δεν λενε να βαλουν μυαλο. πινουν οδηγουν μεθυσμενοι , οι δρομοι ειναι γεματοι στροφες , νομιζουν οτι οι δρομοι τους ανηκουν. αυτη η χωρα ετσι παει ... με αυτοματο οδηγο δεν θα σοβαρευτει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ