Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δράση δημιουργικής απασχόλησης στον «Έρασμο»

Επίσκεψη διαδραστικού χαρακτήρα πραγματοποίησαν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, εκπαιδευτικοί και σπουδαστές του Τμήματος Βρεφονηπιοκόμων της Δ.ΥΠ.Α. ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Βέροιας, στο Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου 2024, με επικεφαλής την εκπαιδευτικό κ. Άννα Αντωνιάδου.

Μέσα από τη συγκεκριμένη δράση δημιουργικής απασχόλησης, που έλαβε χώρα στην αίθουσα πολλαπλών δράσεων των γραφείων μας, παρουσία της Προέδρου του ΔΣ του Συλλόγου Γεωργίας Φωστηροπούλου, της Κοινωνικής Λειτουργού Ολυμπίας Λαζαρίδου, της Ψυχολόγου Ευμορφίας Μήτσιου, της Υπεύθυνης Έργου της δομής Παρασκευής Γούλα, και της Φροντίστριας του Ξενώνα Βραχείας Διαμονής Κατερίνας Παπαδοπούλου, εκπαιδευτικοί και σπουδαστές του ΕΠΑΣ τραγούδησαν, έφτιαξαν και δώρισαν λαμπάδες και άλλες χειροτεχνικές, ευρηματικές δημιουργίες πασχαλινού χαρακτήρα, σε παιδιά ωφελούμενων γυναικών, φίλων και μελών του Συλλόγου, που παραβρέθηκαν στη συνάντηση.

Στο ίδιο πλαίσιο τόσο η Πρόεδρος όσο και οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν το κλιμάκιο για τις τρέχουσες δράσεις πρόληψης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, (Βιωματικά Εργαστήρια, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ενημέρωσης Μαθητών στα σχολεία, θεματικές, ενημερωτικές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διανομή δεμάτων σε κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες κοκ), καθώς και για τη λειτουργία του Ξενώνα.

Εκφράζοντας αμφότεροι οι εκπρόσωποι των δύο φορέων την ικανοποίησή τους για τη συγκεκριμένη δράση,  επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά την πρόθεσή τους, για την υλοποίηση επιπλέον δράσεων, στη βάση μιας ενεργούς πλέον συνεργασίας, που εγκαινιάστηκε πέρσι και παραμένει ανοιχτή στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ