Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σκόνταψε» στο πρώτο βήμα ανόδου ο Φίλιππος - Έχασε στη ΧΑΝΘ με 65-55


Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη ο Φίλιππος Βέροιας τους τελικούς ανόδου για την Elite League, αφού στον πρώτο αγώνα της σειράς με τη ΧΑΝΘ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 65-55.


Σε ένα γενικά ανατρεπτικό παιχνίδι με αρκετές εναλλαγές στον πίνακα του σκορ, ο Φίλιππος μπήκε στα πρώτα δευτερόλεπτα πιο δυνατά και προηγήθηκε με 4-0, ωστόσο η ΧΑΝΘ αντέδρασε και στο πεντάλεπτο ανέτρεψε και έφτασε να προηγείται με 9-4. Στο δεύτερο μισό του δεκαλέπτου, ο Φίλιππος απάντησε και μείωσε τη διαφορά στους τρεις πόντους με το σκορ της πρώτης περιόδου να είναι στο 18-15 υπέρ των γηπεδούχων.


Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα και του δευτέρου δεκαλέπτου, με την ομάδα μας να παίρνει ξανά κεφάλι στο σκορ, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε και πάλι λύσεις να προηγηθεί εκ νέου. Αυτή τη φορά, όμως, ο Φίλιππος την ακολουθούσε από κοντά και στο ημίχρονο μόλις ένα καλάθι χώριζε τις δύο ομάδες, με τη ΧΑΝΘ να προηγείται με 37-35.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΧΑΝΘ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά και πολύ σύντομα διεύρυνε το προβάδισμά της, φτάνοντας στο πεντάλεπτο να προηγείται με +8. Το σκορ παρέμενε “ρευστό” με το τρίτο δεκάλεπτο να βρίσκει τους γηπεδούχους να προηγούνται με 51-47.


Κάπου εκεί, φάνηκε να κρίνεται το ματς αφού στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και με αρκετά λάθη, αλλά και αστοχία ήρθε η πρώτη διψήφια διαφορά και εν τέλει η ήττα με 65-55 στον πρώτο αγώνα των τελικών.

Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων σε τέσσερις μέρες από σήμερα, με τον Φίλιππο Βέροιας να φιλοξενεί τη ΧΑΝΘ την 1η Μαΐου στις 18:00 στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Υπενθυμίζουμε ότι η άνοδος κρίνεται στις τρεις νίκες, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Ξενικάκης-Πράττος
Δεκάλεπτα: 18-15, 37-35, 51-47, 65-55

ΧΑΝΘ (Γκαϊτατζής): Κωστίκας 15, Αποστολίδης 3, Μπρόζος 8(1), Γεωργίου 13(1), Τουλούπης 11(1), Κομνιανίδης Ι. 3(1) , Μαλτέζος 6, Ζιάκας 3(1), Μαργαριτόπουλος 3(1), Αλεμδάρ.

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Ελευθεριάδης 10, Αποστολίδης Α. 3(1), Ξενιτίδης 7(1), Κάτζος 11(3), Φλιάτης, Καραγιώργος 5(1), Μπένας 12, Μελαδιανός 7, Αποστολίδης Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ