Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο - Ποια σχέση έχει με την Ημαθία;

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και την επιτυχία του κόμματος στις ευρωεκλογές


Ο Κώστας Σιδηρόπουλος -γιος της Κατερίνας Παπακώστα, υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Τσίπρα, και του απόστρατου στρατηγού Θόδωρου Σιδηρόπουλου (με καταγωγή από την Ημαθία) αντικαθιστά τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποπέμφθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και την επιτυχία του κόμματος.

«Ούριος Άνεμος στα πανιά σας, Κωνσταντίνε. Η Πολιτική σου Παιδεία ,η Ανατροφή σου είναι εχέγγυα για την υποστήριξη της Κοινωνικής Ατζέντας για τους πολλούς και τους ευαίσθητους ,με Κοινωνική Ενσυναίσθηση. Καλό ταξίδι στο Φως!» έγραψε η Κατερίνα Παπακώστα, αναρτώντας και φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Κ. Σιδηρόπουλος είναι διδάκτορας Βιολογίας με διδακτορικό στον τομέα της Ζωολογίας, βραβευμένος το 2005 από την Ακαδημία Αθηνών. Πάσχει από βαρύτατη τετραπληγία, ενώ παράλληλα, δηλώνει ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος μένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατάγεται από Ημαθία και Καρδίτσα. Είναι απόφοιτος Τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ. 


5 σχόλια:

  1. Η Νέα Ελληνική Ορμή (Ν.Ε.Ο.) είναι κεντροδεξιό ελληνικό πολιτικό κόμμα, που ιδρύθηκε το 2018. Ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος είναι η πρώην βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.

    Βεβαια ο Τσίπρας την ειχε κανει υπουργο στην αριστερή κυβέρνηση του.
    Μεγάλος ιδεολογικός καθοδηγητής της αριστεράς ο (ογκο) λιθος Αλεξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλος το αριστερό προφίλ του ΞΥΡΙΖΑ, τέλος και το Σύντροφε.
    Έχει γίνει ξεκάθαρα ένα κεντροδεξιό κόμμα.
    Απλά κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ενώ κάποιοι άλλοι ελπίζουν σε πολιτική ισχύ γλύφοντας τον Πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα η νουδού έγινε λίμπεραλ κετροαριστρή και ο σύριζας light κεντροδεξιός, κάτι ψήνει η γνωστή υπερατλαντική πρεσβεία. Με τις υγείες μας.....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ