Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζιώγαλας: Για ποια κοπέλα γράφτηκε το «Σαν σταρ του σινεμά»

Τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια «Σαν σταρ του σινεμά», «Βασιλική», «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσ» αφηγήθηκε ο αγαπημένος τραγουδοποιός

Νίκος Ζιώγαλας, στο «Στούντιο 4».

Στην εκπομπή «Στούντιο 4] βρέθηκε καλεσμένος ο Bεροιώτης τραγουδοποιός Νίκος Ζιώγαλας, ο οποίος έκανε μια μεγάλη αναδρομή στην καριέρα του, ενώ αφηγήθηκε τις ιστορίες πίσω από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του.

Για ποια γράφτηκε το «Σαν σταρ του σινεμά»

Μιλώντας για την κοπέλα για την οποία γράφτηκε το πολύ αγαπημένο τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά», ο Νίκος Ζιώγαλας, που είχε δώσει μια πλούσια συνέντευξη πρόσφατα στο The Magazine του NEWS 24/7, σημείωσε πως λεγόταν Φανή και ότι η όλη ιστορία διαδραματίστηκε στο μπαρ «Λούκι», όπου έγραψαν οι αδερφοί Κατσιμίχα το «Μια βραδιά στο Λούκι».

«Ήταν μία κοπέλα. Εγώ δούλευα στο “Λούκι”, ένα μπαρ που είχε ένας ηθοποιός ο Αλέξης Γκόλφης και εκεί μαζευόμασταν όλοι της εποχής εκείνης, Πουλικάκος, Σιδηρόπουλος, Κατσιμίχα, Πορτοκάλογλου. Όλος ο κόσμος περνούσε από αυτό το μπαρ. Εγώ πήγαινα ως πελάτης εκεί, αλλά κάποια στιγμή δούλεψα και ως μπάρμαν. Πάνω στη φάση της δουλειάς γράφτηκε για μια Φανή, που είχα ακούσει πως έχει έρθει από την Κοζάνη.

Πώς εμφανίστηκε δεν θυμάμαι. Ήρθε πάντως, φώτισε τη ζωή μας, το υπόγειο που ήταν πολύ χαμηλό και μετά από πολλές μέρες διστακτικότητας και προετοιμασίας χτυπάω και δυο τεκίλες – που δεν έπινα- για να βρω το θάρρος. Πάω κατά πάνω της και της λέω είμαι “ερωτευμένος μαζί σου”. Αυτή δούλευε γκαρσόνα, ανεβοκατέβαινε γιατί είχε και εσωτερικές σκάλες το μπαρ και μου κάνει “Σοβαρά; Να το συζητήσουμε!” και οπισθοχωρεί. Με έλουσε κρύος ιδρώτας.

Συνήλθα πολύ άτσαλα. Σχόλασα, πήγα στο σπίτι και έγραψα το τραγούδι μία και έξω εκείνη τη βραδιά. Η Φανή εν τω μεταξύ εξαφανίστηκε, να είναι καλά, την ευγνωμονώ. Ευτυχώς που ήταν απόρριψη γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω», περιέγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ