Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σιούτης»: Νέες Ανοιξιάτικες παραλαβές σε δερμάτινα - Βάλτε χρώμα και στυλ σε κάθε εμφάνιση


Κάντε τις αγορές και μέσω του eshop, με ένα κλικ στο sioutisleather.gr - Και με μοναδικές προσφορές

Ο χειμώνας σιγά σιγά μας αποχαιρετάει και μαζί του και τα βαριά πανωφόρια που μας κράτησαν ζεστούς. Τη θέση τους παίρνουν τα δερμάτινα πανωφόρια της Άνοιξης, που είναι πιο ελαφριά, άνετα και κομψά, χωρίς γούνα και εσωτερική ζεστή επένδυση, ενώ πλέον μπαίνει δυναμικά και το χρώμα, για στιλάτα ανοιξιάτικα look, για τις καθημερινές, επίσημες και πασχαλινές μας εμφανίσεις.

Στο κατάστημα «Σιούτης», που από το 1978 αποτελεί εγγύηση στα Γουναρικά και τα Δερμάτινα Είδη, μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες, ανοιξιάτικες παραλαβές σε γυναικεία και ανδρικά πανωφόρια, πιο ελαφριά, αλλά πάντα με τη φινέτσα, την ποιότητα και το στυλ που εγγυάται η πολυετής εμπειρία στης επιχείρησης στο χώρο, καθώς και υπέροχες ανοιξιάτικες δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ.

Κάντε τις αγορές σας και μέσω του e-shop




Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε το γουναρικό ή το δερμάτινο που σας αρέσει, μέσα από το εύχρηστο e-shop του καταστήματος «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα. Περιηγηθείτε άνετα και εύκολα στο e-shop, ανακαλύψτε με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σας, όλη τη συλλογή σε ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα, γουναρικά, τσάντες και αξεσουάρ και με εκπτώσεις!

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα

E-shop: sioutisleather.gr
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Ακολουθήστε μας στο instagram: sioutis_leather_and_furs

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια και την νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν!

Γυναικεία πανωφόρια και αξεσουάρ








































Ανδρικά πανωφόρια και αξεσουάρ




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ