Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χτύπησε» το 112 στα κινητά των Βεροιωτών


«Συναγερμός» σήμανε στα κινητά των Βεροιωτών πριν από λίγα λεπτά, στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024, έπειτα από μήνυμα που έλαβαν από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για εικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο.

Η ενημέρωση κάνει λόγο για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους από το βράδυ της Παρασκευής έως και το μεσημέρι του Σαββάτου, συστήνοντας στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Όπως κάθε φορά που ενεργοποιείται το 112 στα κινητά μας, η λαχτάρα είναι μεγάλη, καθώς συνοδεύεται με έναν ήχο, που ειδικά στις 4, επάνω στο μεσημεριανό γλάρωμα...




10 σχόλια:

  1. Αν δεν παμε απο την ψιχαλα θα παμε σιγουρα απο καρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τάφρος 66 καθαρίστήκε. Είναι έτοιμη να δεχθεί τόσο νερό?Τα αυτοφυή δέντρα από τις απέναντι όχθες έχουν ενωθεί ?Τα φερτα υλικά έχουν φράξει τη φυσική ροή του νερού. Βάθος δεν υπάρχει γιατί πριν 30χρόνια αφαιρέθηκε τελευταία φορά η άμμος. Αν το έχει προσέξει κάνεις.......Όχι μόνο φωτογραφίες? Πανω στη γέφυρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχεια στο φόβο μας θέλουν ή είναι ιδέα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νοτια Πιερια νοτια Ευβοια και ποιο νοτια θα ειναι εντονα τα καιρικα φαινομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ την πολιτική προστασία, το προσωπικό και τους προϊστάμενους, γιατί σήμερα το μεσημέρι 19.04.24 στην Βέροια με έσωσε.
    Κοιμηθηκα στο καναπέ βλεπωντας Μενεγακη και η μπουγάδα στο μπαλκόνι στο τσαφ την γλύτωσε να ξαναπάει για πλυντήριο, εξαιτίας της απογευματινής ψιχάλας με σκόνη Αφρικής.
    Εύγε.
    Ελλάδα 3.0
    p. s. Θα ήταν θεμιτό, αντί αυτής της τρομακτική σειρήνας να μπει το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη ΈΞΩ ΒΡΕΕΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρι στιγμής, 06:12' - 20/04, το μόνο που θα μου μείνει στη μνήμη θα είναι το κακόγουστο μύνημα. Απορώ, ποιος ξενέρωτος ανακάλυψε αυτόν τον ήχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ