Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός στον χορό της Θρακικής Εστίας - Η πίστα δεν άδειαζε με τίποτα!

Με επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου ο ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Βέροιας στο «Κτήμα Γκαντίδη». 

Αρχικά, έγινε η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων της Εστίας, ενώ ακολούθησε ένα απίστευτο γλέντι με την διασκέδαση να χτυπάει «κόκκινο» και η πίστα να είναι συνεχώς γεμάτη από κόσμο που χόρευε. 

Την μουσική επιμέλεια είχαν ο Γιάννης Λίτος στο ακορντεόν, ο Νεκτάριος Κοσμίδης στο βιολί, η Τασούλα Κοσμίδου στο νταούλι, ο Νίκος Παπαδημητρίου στη γκάιντα, ο Μανώλης Παπαγεωργίου, στο κλαρίνο και ο Γιάννης Βέσκος στην τρομπέτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο βουλευτής Βασίλης Κοτίδης κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ