Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμόγελα και ικανοποίηση στην «Ώρα Ευθύνης» - Τι δήλωσε ο Γκυρίνης

Η σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορούσε το θέμα της αίτησης αναίρεσης των εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας, όπως ήταν λογικό, έφερε χαμόγελα και ικανοποίηση στην Δημοτική ομάδα της «Ώρας Ευθύνης».

Η τελική απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον συνδυασμό του εν ενεργεία δημάρχου, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα γίνουν οι εκλογές στις 7 Απριλίου, οι οποίες είχαν οριστεί από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Ο Παναγιώτης Γκυρίνης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον τιμόνι του δήμου για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Ακολουθεί η πολιτική δήλωση του δημάρχου Αλεξάνδρειας:

Γκυρίνης: «Ο Δήμος πέρασε μια περιπέτεια πρωτόγνωρη με ευθύνη άλλων - Συνεχίζουμε το έργο μας»

«Ως Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας, θα ήθελα να ενημερώσω για άλλη μια φορά με υπευθυνότητα τους συμπολίτες μας, ότι οριστικώς και αμετακλήτως με σοφία η δικαιοσύνη αποφάνθηκε για το θέμα της διεκδίκησης επαναληπτικών εκλογών, απορρίπτοντας το σχετικό αίτημα.

Εκλογές έγιναν την 8η Οκτώβρη 2023 και τα αποτελέσματα αυτών είναι τα οριστικά. Ο Δήμος είναι αλήθεια ότι πέρασε μια περιπέτεια πρωτόγνωρη με ευθύνη άλλων. Όμως αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Είναι μια μαύρη σελίδα, την οποία θα πρέπει να αφήσουμε στη λήθη του χρόνου.

Σε ότι μας αφορά, τόσο για μένα προσωπικά, όσο και για την ομάδα μας, το θέμα ανήκει ήδη στο παρελθόν. Οι πολίτες να είναι βέβαιοι ότι ο Δήμος είναι στη διάθεσή τους, στην διάθεση όλων ανεξαιρέτως. Συνεχίζουμε το έργο μας».


2 σχόλια:

  1. "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ . . ." το πιο σύντομο ανέκδοτο της περιοχή μας... καληνύχτα Αλεξάνδρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κουρκουτά έφαγε κουρκούτι και χλιάρωσε ...καλά κρασιά που λένε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ