Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε την Τσικνοπέμπτη στην Έλλης!


Χάλκινα, γλέντι, σουβλάκια και τρελές μεταμφιέσεις
Τσικνοπέμπτη χθες και όπως συνηθίζεται στη Βέροια, μετά τις ψησταριές, το φαγοπότι και τα τσικνίσματα, η διασκέδαση μεταφέρθηκε στον πεζόδρομο της Έλλης.


Εκεί, όπου τα καταστήματα, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και την ΚΕΠΑ, διοργάνωσαν το 14ο Φεστιβάλ Καρναβαλιού, με ψησίματα και χάλκινα. Εκατοντάδες σουβλάκια πάνω στα κάρβουνα πρόσφεραν την απαραίτητη τσίκνα στην ατμόσφαιρα και προσφέρονταν δωρεάν σε όλους τους πελάτες των καταστημάτων, που διασκέδαζαν πίνοντας το ποτό τους και χορεύοντας με τους «Balkan Melody».


Και φέτος, αν και υπήρχε πολύς κόσμος, λίγοι επέλεξαν να μεταμφιεστούν, με κάποιες ιδιαίτερα διασκεδαστικές ιδέες. Όλοι πάντως απόλαυσαν ζωντανή μουσική και σουβλάκια μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου σίγησαν τα χάλκινα, με τη διασκέδαση να συνεχίζεται μέχρι πρωίας μέσα στα μπαράκια.


Το φεστιβάλ συνεχίζεται την επόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου, με το Μασκέ Party και την βράβευση του καλύτερου ατομικού και ομαδικού καρναβαλιού. Τη βραδιά αυτή δεν μεταμφιέζεται μόνο ο κόσμος που θα βγει να διασκεδάσει, αλλά και το προσωπικό των μαγαζιών της Έλλης, με το κάθε bar συνήθως να επιλέγει το δικό του θέμα.

Πάρτε μια γεύση τι έγινε την Τσικνοπέμπτη στον πεζόδρομο:








































1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ