Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σηκώθηκε το Αερόστατο της Αγάπης επάνω από τις Ανθισμένες Ροδακινιές

Μ' ένα υπέροχο θέαμα ξύπνησαν την Καθαρά Δευτέρα οι πολίτες της Βέροιας. Δύο υπέροχα Αερόστατα, το ένα σε σχήμα καρδιάς και το άλλο λευκό, ταξιδεύουν επάνω από τις Ανθισμένες Ροδακινιές. Η πρωτοβουλία του Τουριστικού Ομίλου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και τα social media γέμισαν με όμορφες εικόνες από τον μαγευτικό κάμπο της Βέροιας.

Από την ανατολή του ηλίου και για μερικές ώρες τα αερόστατα πετούν πάνω από τον ανθισμένο κάμπο. Μια τεράστια ιπτάμενη κόκκινη καρδιά πετά πάνω από τα ροζ άνθη για να συναντήσει το φως του μεσημεριανού ήλιου! 

Το μεσημέρι, ένα αερόστατο ίπταται δέσμιο κοντά στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα,και μας χαρίζει υπέροχες εικόνες! Πολύς κόσμος πήρε τις φωτογραφικές μηχανές, βρήκε τη σωστή τοποθεσία στον κάμπο ή στα ψηλότερα σημεία της πόλης και κλικάρει το μοναδικό θέαμα.






7 σχόλια:

  1. μηπως βαζετε τις ροδακινιες πανω απο τους κατοικους και τον τοπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας βγει καποιος με επισημη οικονομοτεχνικη μελετη που να αναφερει τι αφηνουν οι ανθισμενες ροδακινιες και η καλιεργεια τους στην τοπικη οικονομια. γιατι απο το ολο πραμα αθροιστικα μονο οι γεωπονοι και οι εμποροι κερδιζουν και αυτοι θα σβηνουν σιγα σιγα διοτι τα κυματα μεταναστευσης συνεχιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από 6.27 στο μπαλκόνι από βιλα Βικέλα και δεν είδα τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο σε όλους σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TROMAKTIKO-TO ROZ MPIKKE GIA KALA STH ZOI MAS! IOYSIA POY VRISKETAI DEN XERO!PATE KATERINI THESS LARISA OPOY OI DIMOI PROSFEROYN STOYS POLITES EDSMATA KAI MOUSIKI OLOI MIA PAREA!KAI STI VERIA OI DITHEN FORANE ROZ GIALIA- EIMASTE POLY MPROSTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτανει με τις ανθισμενες ροδακινιες.οχι αλλο καρβουνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ