Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόταση δυσπιστίας: Τι ψήφισαν οι 4 βουλευτές Ημαθίας

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη μετά από την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, η οποία ολοκληρώθηκε σε υψηλούς τόνους.

Ειδικότερα, μετά την ομιλία -διάρκειας μίας ώρας- του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -όπως είπε- επιχείρησε να «διαλύσει κάποιους από τους μύθους για το δυστύχημα», ακολούθησε η ονομαστική ψηφοφορία, κατά την οποία υπήρξαν 159 «όχι» επί της πρότασης και 141 «ναι».

«Όχι» ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς, ενώ «ναι» ψήφισαν οι βουλευτές από τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Αριστεράς, της Πλεύσης Ελευθερίας, της Ελληνικής Λύσης, των Σπαρτιατών, του ΚΚΕ και της Νίκης.

Όσον αφορά την Ημαθία, οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης καταψήφισαν, ενώ ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης ψήφισε υπέρ.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ