Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για την δωρεά μυελού των οστών ενημερώθηκαν οι μαθητές του ΓΕΛ Μελίκης


Το ΓΕΛ Μελίκης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 η ομάδα «Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών/Αιμοποιητικών Κυττάρων» Ημαθίας και ο ιδρυτής της Αντώνης Ιατρόπουλος.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών και η ενημέρωσή τους για την όλη διαδικασία, από την εγγραφή έως και την εύρεση συμβατού δότη.

Όπως αναφέρει ο Αντώνης Ιατρόπουλος μετά την επίσκεψη,

«Σήμερα βρεθήκαμε στο ΓΕΛ Μελίκης ανάμεσα σε νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν την σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς!


Είδαμε όλοι μαζί την ταινία μικρού μήκους "Λευκό αίμα - White blood" και εξηγήσαμε όλη την διαδικασία της εγγραφής του εθελοντή δότη μυελού των οστών, μέχρι του συμβατού δότη και λύσαμε όλες τις απορίες των μαθητών.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα να βλέπεις νέα παιδιά να ενδιαφέρονται και να ευαισθητοποιούνται για τον συνάνθρωπο τους!

Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά την κα Ελένη Πενοπούλου, τον Διευθυντή Στέφανο Μπιζέτα και τους καθηγητές του Λυκείου Μελίκης για την πρόσκληση και την ευαισθησία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ