Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ουρές και ταλαιπωρία για τους οδηγούς στα Μάλγαρα

Τεράστια ήταν η ταλαιπωρία που βίωσαν και σήμερα κατά την επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη οι οδηγοί αλλά και οι επιβάτες εκδρομείς των οχημάτων που διέρχονται από τα διόδια Μαλγάρων.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, με πολύ αργό ρυθμό γινόταν η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Μαλγάρων. Αν και οι μπάρες των διοδίων ήταν σηκωμένες και η διέλευση των οδηγών γινόταν χωρίς το απαραίτητο τέλος του ενός ευρώ και είκοσι λεπτών, τα οχήματα συνωστίζονταν σε μόλις δύο ανοιχτές διόδους.

Το αποτέλεσμα ήταν να είχε "φρακάρει" μεγάλος αριθμός από αυτά πριν τη νότια είσοδο της Θεσσαλονίκης, με τις καθυστερήσεις να κυμαίνονται από 25 έως 35 λεπτά. Η έξοδος των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου λόγω του καλού καιρού, φαίνεται να έπιασε απροετοίμαστους τους υπαλλήλους του σταθμού, καθώς δεν υπήρχε κάποιο ατύχημα ή άλλο πρόβλημα στο οδόστρωμα, εκτός των έργων που εκτελούνται εδώ και κάποιους μήνες στη γέφυρα του Αξιού.

Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση που είναι αυξημένη τα τελευταία Σαββατοκύριακα ξεκινά πίσω από τον κόμβο στο Κλειδί και φτάνει μέχρι και τα διόδια των Μαλγάρων, εξαιτίας των έργων που γίνονται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ