Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αραμπατζή Vs Κοτίδης: Αυτή είναι η απόφαση του ΣτΕ για την 4 έδρα στην Ημαθία

Εκδικάστηκε χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στο Συμβούλιο της Επικρατείας η ένσταση που κατέθεσε η Στέλλα Αραμπατζή. Η πολιτεύτρια της ΝΔ, η οποία είχε πάρει την 4η θέση στις εθνικές εκλογές πίσω από Βεσυρόπουλο, Μπαρτζώκα και Τσαβδαρίδη, κατέθεσε ένσταση η οποία εκδικάστηκε στο ΣτΕ.

Όπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, η εκδίκαση πραγματοποιήθηκε στις 15:00 και αποφασίστηκαν τα εξής:

Να γίνει η τελική εκδίκαση της υπόθεσης στις 16 Οκτωβρίου 2024 στον Άρειο Πάγο. Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί η απόφαση της επίσημης επανακαταμέτρησης που ζήτησε η Στέλλα Αραμπατζή σε Ημαθία και Α’ Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που δικαιωθεί η ένσταση της κ. Αραμπατζή, η έδρα θα χαθεί από την Ελληνική Λύση και θα πάει στη ΝΔ, με το κυβερνών κόμμα να έχει την απόλυτη κυριαρχία στο νομό μας.

Ο μεγάλος χαμένος θα είναι ο Βασίλης Κοτίδης, καθώς θα εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος. Παράταση στην αγωνία... Να θυμίσουμε πως και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία 2019-2023 είχαμε αλλαγή έδρας στην Ημαθία, με την γνωστή υπόθεση μεταξύ Καρασαρλίδου και Τόλκα. Για να δούμε θα επαναληφθεί η ίδια η ιστορία, αλλά με διαφορετικά πρόσωπα;

7 σχόλια:

  1. Η Δημοκρατία δεν είναι η ψηφοφορία, είναι το μέτρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάνανε λάθος την πρώτη φορά γιατί να μην κάνουν λάθος και την δεύτερη που έχουν και συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα πάει το κυβερνών κόμμα στους 159 διότι ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ γίνει κάτι τέτοιο η Ελληνική Λύση θα πάρει την έδρα στην Πέλλα. Δηλαδή η κ. Αραμπατζή βγάζει όλους του Νομικούς της Ημαθίας ως Δικαστικούς Αντιπροσώπους ανήμπορους να μετρήσουν σωστά τους σταυρούς των τμημάτων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

      Διαγραφή
  4. 2 στα 2 οι δικαστικοί αντιπρόσωποι του νομού μας στις 2 τελευταίες εκλογές και με Τόλκα και με Αραμπατζή τώρα, "αυτό πήγε πάρα πολύ καλά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία Αραμπατζή για το καλό της δημοκρατίας κοπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ