Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

4oς στις εκλογές της ΕΔΕΥΑ ο Διαμάντης - Εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ.

Την 4η θέση σε πανελλαδικό επίπεδο πήρε ο Στέργιος Διαμάντης στις εκλογές της ΕΔΕΥΑ (Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης). Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ έλαβε συνολικά 41 σταυρούς, ανάμεσα σε 18 Δημάρχους και Προέδρους ΔΕΥΑ άλλων πόλεων. 

Πρώτος σε σταυρούς αναδείχθηκε ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης με 71, δεύτερος ο δήμαρχος Ηρακλειάς Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης με 57 ψήφους και τρίτη η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα με 51 σταυρούς.

Συνέπεια της ψηφοφορίας ήταν 0 κ. Διαμάντης να εκλεγεί στο νέο Δ.Σ. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της ΕΔΕΥΑ στα Χανιά.

Ευχαριστήρια δήλωση του Στέργιου Διαμάντη

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΔΕΥΑ. 

Μαζί ενωμένοι, μια ψυχή, μια γροθιά, να σχεδιάσουμε υπεύθυνα, να διεκδικήσουμε συλλογικά, να παρέμβουμε αποφασιστικά, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του αυτοδιοικητικού σκοπού παροχής υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης, τον οποίο υπηρετούμε μέχρι σήμερα.»

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Στέργιο ....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Σερραίοι είναι ωραίοι!!! Γιατί ο δεύτερος είναι από το δήμο Ηράκλειας Σερρών, και η τρίτη η δήμαρχος Σερρών....Είμαστε σε όλα πρώτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4ος στους 19, πανελλαδικά, αυτό κάτι σημαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάζομαι τον 19ο αν αυτός βγήκε 4ος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα είναι θέμα συσχετισμών παρατάξεων και όχι προσώπων. Είσαι στην παράταξη που έχει την περισσότερη δύναμη στις εκλογές; εκλέχθηκες. Δεν είσαι; Δεν εκλέγεσαι.

      Διαγραφή
  5. Οταν τελειώσει με τα αυτοπαινέματα και την αυτοπροβολή ο κύριος ελπίζουμε να βρει να πει κάτι και για τα 7 δις σε έργα που θέλουν να παρουν οι ιδιωτικές εταιρείες απο τις ΔΕΥΑ μέσω των έργων Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) που προδοθεί η Κυβέρνηση. Ελπίζουμε να αναφερθεί στους ιδιώτες που ετοιμάζει η Κυβέρνηση να (δωρίσει) τις ΔΕΥΑ, ενάντια στο Σύνταγμα.
    Για αυτά πότε θα μας μιλήσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ