Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ισοπαλία σαν ήττα για τη «Βασίλισσα» - Έμεινε στο 1-1 με την Δόξα Δράμας

Ισόπαλο ήρθε το ντέρμπι παραμονής μεταξύ Βέροιας και Δόξας Δράμας, με το 1-1 της 29ης αγωνιστικής να είναι καταδικαστικό και για τις δύο ομάδες, αφού ο συνδυασμός αποτελεσμάτων τις απομακρύνει κι άλλο από τον στόχο της παραμονής.

Το ματς είχε απόλυτο χαρακτήρα ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ δυνατά, ενώ τον ρυθμό ακολούθησε και η κερκίδα στα δύο πέταλα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης με κλικ εδώ

Η πρώτη ευκαιρία ήταν της Βέροιας στο 8′, με ένα καλό, αλλά ακίνδυνο σουτ του Ισαακίδη από τα 25 περίπου μέτρα. Ο αγώνας συνεχίστηκε σε υψηλό τέμπο, χωρίς ωστόσο τις δύο ομάδες να καταφέρνουν να απειλήσουν ιδιαίτερα, με μοναδικές στιγμές μια επέλαση του Τζόρνταν στο 16′ που χάθηκε στο κοντρόλ του και ένα κακό σουτ του Μπλέτσα στο 21′.

Την σκυτάλη στις τελικές πήρε η Δόξα Δράμας με την πρώτη της στιγμή στο 24ο λεπτό να είναι ένα ακίδνυνο σουτ του Κόντου. Η φάση του αγώνα ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Ξανθόπουλο να πατάει περιοχή, να ντριμπλάρει τους πάντες, αλλά με άδεια εστία να την στέλνει απελπιστικά άουτ.

Από το πουθενά, η Δράμα προηγήθηκε στο σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η οποία πέρασε πάνω από όλους, με τον Ντραμέ στο 36′ να την σπρώχνει εξ επαφής στα δίχτυα και να πετυχαίνει το 0-1.

Η Βέροια αντέδρασε και βγήκε στην επίθεση άμεσα, προσπαθώντας να νικήσει τον Ηλιάδη, πρώτα με κοντινό σουτ του Γιαννόπουλου και μετά με κεφαλιά του Χατζηπάντου, ωστόσο δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο, με τη Δόξα να προηγείται στο σκορ με 0-1.

Η Βέροια μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχε μια σπουδαία ευκαιρία στο 49ο λεπτό, με τον Γιαννόπουλο να σεντράρει από τα αριστερά, την μπάλα να κοντράρει και να κατευθείνεται προς το τέρμα, με τους αμυντικούς της Δράμας να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πιο χαμηλό ρυθμό, με την επόμενη τελική να έρχεται στο 70ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Ντόγου στην “καρδιά” της αντίπαλης περιοχής και κεφαλιά του Μπλέτσα, την οποία μάζεψε εύκολα ο Ηλιάδης.

Η Δόξα απάντησε άμεσα, με τον Κυριακίδη να βγαίνει πρόσωπο με τον Ιωαννίδη και να προσπαθεί να το “κρεμάσει”, ωστόσο ο Ιωαννίδης αντέδρασε σωστά. Στη συνέχεια της φάσης, ο ίδιος παίκτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της βεροιώτικης εστίας.

Η μεγάλη στιγμή για τη Βέροια ήρθε στο 84ο λεπτό, με τον Ντόγο να ευστοχεί σε πέναλτι και να ισοφαρίζει σε 1-1, δίνοντας την ευκαιρία στη Βέροια να διεκδικήσει το τρίποντο.

Απίθανη ευκαιρία είχε ο Γανόπουλος στο 89′, ο οποίος έγινε παραλήπτης της προωθημένης του Ντόγου και σούταρε από διαγώνια θέση εντός της περιοχής, με τον Ηλιάδη να αποκρούει σε κόρνερ. , ο Ζε Εσόνο επιχείρησε ένα σουτ, αλλά την έστειλε άουτ.

Διαιτητές: ΠΑΓΩΝΗΣ, ΧΟΛΑΝΗΣ, ΠΑΝΟΥ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ Βέροια (ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ):
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ (ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 46′), ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΝΤΟΓΟΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 42′), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ (ΠΕΛΚΑΣ 76′).

Δόξα Δράμας (ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ): ΗΛΙΑΔΗΣ, ΜΠΛΙΟΣ, ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΡΟΥΤΣΗΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ 76′), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΡΑΓΚΕΒΡΟΥΔΗΣ 84′), ΝΤΡΑΜΕ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΜΑΧΑΙΡΑΣ.

13 σχόλια:

  1. Κάθε ήττα της Βέροιας είναι νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα κάποιος βεροιωτης πρέπει να σου έκανε διπλό μέσα στην έδρα σου.

      Διαγραφή
    2. Εχεις μπει σε ολα τα σαιτ και γραφεις τα ιδια μας εχεις ζαλισει μην πω τι κοιτα τη σελιδα σου που σε μπινελικώνει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και άσε τη Βεροια ησυχη

      Διαγραφή
    3. 6.39 Αχ,αυτή η μίζερη ζωούλα σου. Άσε μας κουκλίτσα μου!

      Διαγραφή
  2. Δεν μας ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας, εμάς μας ενδιαφέρει που ψήφισαμε και βγάλαμε τον Ζαφείρη και ας μας έφτασε σε αυτό το σημείο Σε αυτόν το χρωστάει η ομάδα, την έστρωσε για υποβιβασμό.
    Ας είναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαζούλη πούλα κανένα τραπέζι ξες εσυ

      Διαγραφή
    2. στον Ανώνυμος31 Μαρτίου 2024 στις 10:09 μ.μ.
      Εγώ τουλάχιστον ξέρω να κάνω κάτι, αυτός τι ξέρει να κάνει και τι έκανε ;

      Διαγραφή
    3. Οι πολίτες έχουν άλλη άποψη. Έθεσε εαυτόν σε υποψηφιοτητα και επανεκλέγην με δημοκρατικές διαδικασίες.
      Τα γήπεδα σου τι νέα για πες μας.

      Διαγραφή
  3. Σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν τα αραιώματα στα χωράφια. Δεν πάνε καλύτερα για αραίωμα? Έτσι θα είναι πιο χρήσιμοι στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τριτο παιχνιδι και ο Γιωτης ο Τσαλουχιδης Αηττητος,το εργο του θα φανει απο φετος και του χρονου θα παρει σαρκα και οστα.
    Ο Τσαλουχιδης επρεπε να ηταν coatch απο την αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδερφέ;πόσα σου έχει τάξει για να στάζει μέλι το στόμα σου;γιατί εύκολα ξεχνας ποιος είναι ο κύριος που την έκανε από τους πρώτους για επαγγελματικούς λόγους αν θυμάσαι,τώρα; επαγγελματική λόγοι τον έφεραν πίσω;;ποιος ξέρει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιωτης ειναι προπονητης που μπορει να σταθει σε ευρωπαικα κλαμπ,περηφανος που τον εχουμε στη βεροια,
    Αγαπιε κανε πεντε χρονια συμβολαιο στο Γιωτη,ξεκινα απο τη βαση,οτι παιχτες σου ζητησει φερε τους,
    Γιωτης =Βεγκερ=20 χρονια στην αρσεναλ,παιχτες αλλαζαν,προπονητης οχι και κοιτα που εφθασε η Αρσεναλ.
    Το ιδιο με τη Ματζεστερ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ