Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψαν την πίτα τους οι απόφοιτοι του 1973 του Λαππείου Γυμνασίου


Η κοπή της Βασιλόπιτας των αποφοίτων του 1973 του Λαππείου Γυμνασίου, πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα στις 4 Φεβρουαρίου 2024.

Την εκδήλωση μάς περιγράφει με τον δικό της τρόπο, σαν να ήμασταν εκεί, η απόφοιτος Λιάνα Κορσομπάκη:

Ο συμμαθητής μας Ηλίας Αλιτζανίδης ως ρεπόρτερ αποθανάτισε με τη φωτογράφισή του την επιτυχημένη συνάντηση της τάξης του 1973 για το κόψιμο της Βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε στο «Καζίνο».

Αφού η συμμαθήτριά μας Σ. Μολύβα μας έβαλε στο εορταστικό κλίμα μ' ένα υπέροχο κείμενό της που μας διάβασε, ο συμμαθητής μας Θ. Θανασούλης ανέλαβε να κόψει τη Βασιλόπιτα ως ο δημοφιλέστερος στην ομάδα μας του viber, ακολουθώντας τη βοήθεια του συμμαθητή μας Φιλολόγου Αντ. Βασιλείου, που με μαθηματική ακρίβεια χώρισε τα κομμάτια της Βασιλόπιτας (μην νομίζετε πως ήταν εύκολο πράγμα αλλά όλα πήγαν καλά)!!!!!!


Δύο τυχεροί έτυχαν το φλουρί. Τα δώρα ήταν μια υπέροχη πιατέλα από φυσητό γιαλί, προσφορά του συμμαθητή μας Παναγιώτη Παρχαρίδη (τον οποίο και ευχαριστούμε μόνο που ο ίδιος δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), έργο της κόρης του και τυχερός ήταν ο συμμαθητής μας Τσαούσκογλου Στέφανος. Δεύτερη τυχερή ήταν η Ανθούλα Παπαδοπούλου, η οποία είχε ως δώρο ένα βιβλίο του Θ. Παπαθεοδώρου, με τίτλο «Νήσος Θέρος», όπου η συμμαθήτριά μας Ε. Καλαϊτζοπούλου ανέλαβε να γράψει με τη Χρυσή της πέννα όμορφες ευχές και η οποία μας κέρασε πεντανόστιμη τούρτα, παρασκευασμένη από την ίδια. Η «Μαρίζα Κωχ» της τάξης Ε. Μητσιάνη, μέσω viber μετά από την επιθυμία συμμαθητών, μας τραγούδησε το τραγούδι «Στο γιαλό μην κατεβείς», μας έστειλε επίσης και γλυκά.

Όλα πήγαν καλά και χωρίσαμε με την υπόσχεση, πως θα ξαναβρεθούμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Γυμνάστριας Κας Ε. Κανδήλα, που θα πραγματοποιηθεί μετά τις απόκριες και αργότερα......... εεε δεν θα τσουγκρίσουμε και αυγά εφόσον ακολουθεί το Πάσχα????????

Λιάνα Κορσομπάκη Θεοδώρου, απόφοιτος του 1973.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ