Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολύ κόσμο και ζωντανή μουσική έκοψε την πίτα του ο Δικηγορικός Σύλλογος


Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2024 έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. 

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος» του Δικηγορικού Συλλόγου, παρουσία πολλών μελών, αλλά και της προέδρου και του γενικού γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας.


Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Στέργιος Σουροβίκης, ο οποίος στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε εκτενώς στην αποχή που πραγματοποιούν οι δικηγόροι και την παράτασή της μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου, λέγοντας πως τα πράγματα όσο πάνε και δυσκολεύουν και πως όλοι οι δικηγόροι έχουν απογοητευτεί από τον διαρκή εμπαιγμό. Κλείνοντας, ευχήθηκε ο αγώνας να τελειώσει σύντομα και με επιτυχία.


Στη συνέχεια μοιράστηκαν σε όλους ατομικά πιτάκια, με την δικηγόρο Βασιλική Χρυσάνη να είναι η τυχερή που κέρδισε το φλουρί, το οποίο συνοδευόταν από δώρο, ένα τάμπλετ. Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική και χορό.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


































3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ