Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Τάσος Πρωτοψάλτου στο Φεστιβάλ Κουβανέζικου Κινηματογράφου

Με την παρουσία του τίμησε ο Τάσος Πρωτοψάλτου το Φεστιβάλ Κουβανέζικου Κινηματογράφου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ο Bεροιώτης σκηνογράφος, ενδυματολόγος και σκηνοθέτης όπερας παρευρέθηκε στην avant première του Φεστιβάλ, όπου και συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Κούβας Aramis Fuente Hernadez. 

Στη σύντομη συνάντηση που είχαν, συζήτησαν μεταξύ άλλων, για την πολιτιστική και καλλιτεχνική παραγωγή των δύο χωρών, ενώ ο Τάσος Πρωτοψάλτου αναφέρθηκε με ιδιαίτερα επαινετικά λόγια στην πολιτιστική δράση της ιδιαίτερης πατρίδας του της Βέροιας.

11 σχόλια:

  1. Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
    Τουλάχιστον έδωσε τίποτα τρόφιμα για τους Κουβανέζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολίασε ο κύριος/α τίποτα για κάποιον που σπόυδασε το αντικείμενό του στη μέγιστη Φλωρεντία και είναι καθηγήτης, ευτυχώς, στο ελληνικό πανεπιστήμιο.
      Όσο για τα τρόφιμα και τους Κουβανούς, καλύτερα να ζητήσουμε εμείς τίποτα σύγχρονα φάρμακα, που εδώ εισάγονται και κοστίζουν μια περιουσία, ενώ στην Κούβα, κάτι ελάχιστα ευρώ...
      Το σχόλιο φανερώνει τη μικροψυχία σε όλο της το μεγαλείο...

      Διαγραφή
    2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ emilios11 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:22 π.μ.
      Κύριε γνωστέ μου μπολσεβίκε αυτή την καραμέλα με τα νοσοκομεία είναι καιρός να σταματήσεις να την λες.....τα νοσοκομεία τους είναι σε άθλια κατάσταση λόγω ελλείψεως φαρμάκων......το μόνο "καλό" είναι ότι έχουν δωρεάν περίθαλψη η οποία όμως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Κουβανών.....αυτά πολύ σύντομα......

      Διαγραφή
    3. Να ζητησουμε και γιατρους για το ενα εκκατομυριο ελληνες που θα μεινουν ανασφαληστοι απο Μαρτιο ...γιατι η Κουβα εχει συστημα υγειας και παιδειας προτυπο...εμεις εχουμε προτυπο τα καφε και τα κουτσομπολια ...ας εχει και χρονια εμπαργκο... τα χαλια μας αν εχουμε μυαλο να κοιταμε...

      Διαγραφή
    4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Ανώνυμος11 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:56 μ.μ.
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ USA ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ???.

      Διαγραφή
    5. Ακριβώς πολλά τίποτα έχουν μαζευτεί δυστυχώς τελευταία και σχολιάζουν κι όλας και μιλάνε και προσβλητικά για ολόκληρους λαούς ντροπή!

      Διαγραφή
    6. Στον 11:46 που είναι ο ίδιος με τον 2:2 μόλις μάθω την έκφραση " πόσο μ@λ@κ@ς είσαι στα κουβανέζικα "θα σε ενημερώσω,εσύ άλλαξε μόνο, το είσαι με το είμαι ,για να αυτοπροσδιορισθεις και στα κουβανέζικα,


      Διαγραφή
    7. Ρε 2:23 και μένα αυτός ο πρέσβης μου φαίνεται φάτσα κουμμουνιστικη ,να ζητήσουμε την άμεση απέλαση του με πτήση απευθείας Αβάνα μη μας κατσικωθει στο Μαϊάμι.

      Διαγραφή
  2. Τάσο πήρες τίποτα πούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΥΒΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Anastasio, Tasso, Jesus companiamento abroggato tanto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ