Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο 1ο Γυμνάσιο ο Καλοκύρης - Συζήτησε με μαθητές για τα βιβλία

Σε μία πολύ δημιουργική εκδήλωση των καθηγητών και μαθητών του Φιλίππειου 1ου Γυμνασίου Βέροιας, συμμετείχε ως συγγραφέας, ο Θωμάς Καλοκύρης. 


Ο έμπειρος δικηγόρος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την όμορφη και ζεστή δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου και να αφήσει αντίτυπα των βιβλίων του. Εκεί συζήτησε με τους μαθητές για τα βιβλία, την ανάγνωση και τη δημιουργική συγγραφή.


«Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους μαθητές και τους καθηγητές, που, με δικούς τους πόρους και πρωτοβουλίες, το σχολείο γίνεται ένας χώρος μαγικός, γεμάτος δράσεις, φαντασία και δημιουργικότητα» κατέληξε σε δήλωσή του ο Θωμάς Καλοκύρης. 




3 σχόλια:

  1. Είχαμε και σήμερα ως εκπαιδευτικοί τριήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλως τυχαίως οι δραστηριότητες των εκπαιδευτικών γίνονται πάντα Δευτέρα και Παρασκευή, και παραμονή αργιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή υποννοείτε ότι ο/η εκπαιδευτικός παράτησε το τμήμα του στον κύριο Καλοκύρη και πήγε για τριήμερο; Ότι δεν ήταν παρών στην εκδήλωση; Ότι δεν προετοίμασε τα παιδιά νωρίτερα για την δράση; Αφού δεν έχετε ιδέα από την εκπαιδευτική διαδικασία τι μιλάτε; Γιατί τέτοιο κόμπλεξ έχουν ορισμένοι με ο,τι κι αν κάνουν οι εκπαιδευτικοί; Κάνουν δράσεις, τους κατηγορείτε. Δεν κάνουν, πάλι τους κατηγορείτε. Επιτέλους, αποφασίστε ! Η απλά, ασχοληθείτε με αυτά που ξέρετε ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ