Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εξοργισμένος ο Πουλτσίδης με το πανό στην Τούμπα: «Είναι σιχαμερό, ντροπή!»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Γιάννης Πουλτσίδης, σε ανάρτησή του στα social media, έκανε λόγο για την παρουσία “πανό της ντροπής”, στην Τούμπα και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. 

Ο Βεροιώτης νομικός αναφέρεται σ' ένα που έγραφε χαρακτηριστικά: «Στο όνομα του ΠΑΟΚ», για το οποίο ο ίδιος θεωρεί πως είναι σαφής η αναφορά στη «Δομή Εις Το Ονομα Του Άλκη». Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Είναι γνωστό ότι μετά την αποτρόπαια και άνευ κινήτρου ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Αλκιβιάδη Καμπανού και τις 2 απόπειρες δολοφονίας σε βάρος των φίλων του, δημιουργήθηκε η «ΔΟΜΗ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ» με μοναδικό γνώμονα την εξάλειψη οπαδικής βίας.

2 χρόνια μετά, και ενώ όλοι ευαγγελίζονται την πάταξή της, καταδικάζουν κάθε φαινόμενο οπαδικής βίας και υποκουλτούρας και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον άδικο χαμό του Αλκη μας, οι γνωστοί άγνωστοι αναρτούν ένα σιχαμερό πανό με τίτλο «στο όνομα του ΠΑΟΚ», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «επιβληθούν» και να εξαιρούν τη «γενναία» πράξη των δραστών της δολοφονίας σε βάρος του Αλκη.

Και όλα αυτά όταν μια οικογένεια – κόσμημα, δεν προκάλεσε ποτέ αλλά αντίθετα αποπειράθηκε να ενώσει και να συγχωρήσει αυτούς που κατακρεούργησαν το παιδί τους.

Αυτό το πανί με αυτόν τον τίτλο έμεινε αναρτημένο για 90 και πλέον λεπτά και το έβλεπε όλη η Ελλάδα. Δε θα δεχτώ να ακούσω, ούτε να διαπραγματευτώ αν το σύνθημα είχε αυτό το σκοπό, γιατί φυσικά, υπήρχε η κάλυψη-απόκρυψη προς αποφυγή ποινικά κολάσιμων πράξεων.

Μια λέξη μόνο: ΝΤΡΟΠΗ!

Παρακάτω το πανό στο οποίο αναφέρεται ο Πουλτσίδης:


9 σχόλια:

  1. εμετο προκαλεί. υπουλοι και άνανδροι οι δολοφονοι του αλκη που πηγαν με ροπαλα και μαχαιρια σε εναν νεαρο και αλλο τοσο υπουλοι και αναδροι αυτοι που κρεμασαν το πανο. για αυτο καμερες παντου και ποδι καθε φλωροι σαν και αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στον ΠΑΟΚ δεν βρέθηκε ουτε ένας για να το πετάξει αυτό το σιχαμερό πανο. Δεν είναι η πρωτη φορά και περιση είχαν αφήσει κάτι παρομοιο. Μέχρι και ο μεγάλος ΚΟΥΔΑΣ είχε μιλήσει για εκείνο το πανο είχε πει ότι θα έπρεπε να το κατεβάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λούτσι δεν ξέρει ελληνικά ,ο Ντελιας έπαιζε πλάτη,ο Κουλιερακης μετρούσε τα γκολ,και ο μικρός δεν τελείωσε το σχολείο. Όλοι οι άλλοι ξέρουν ρωσικά και πορτογαλεζικα, ποιος να το κατεβάσει;

      Διαγραφή
  3. Καμία σχέση το πανό με αυτα Που γράφει ο δικηγόρος οπαδος …Ο τύπος δημιουργεί εντυπώσεις για να βρίσκεται στη δημοσιότητα . Τώρα ποιος καπηλεύεται κ τι είναι ολοφάνερο ! Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας εσύ που ξέρεις τι εννοούν???

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα το σχόλιο να γίνει με ονοματεπώνυμο εφόσον το πανό δεν έχει καμία σχέση και αναφέρεσαι σε «δικηγορος-οπαδός». Επίσης να μας αναφέρεις, εφόσον φαίνεται ότι ξέρεις, σε τι αναφερόταν το πανό.

      Διαγραφή
    3. Σωστά...τι ακριβώς υπαινισετε το πανό...μπορούν να μας πουν οι σχολιαστές επικριτικά;;;

      Διαγραφή
    4. 2:52 ασπρόμαυρο dog ....δικηγόρος οπαδός...ακόμη δεν κατάλαβες τα ονόματα ΑΛΚΗΣ,ΤΟΣΚΟ,γιατί τα αναφέρουν, νομίζω ότι ούτε οι κάμερες θα αλλάξουν την κατάσταση,μόνο χαρτί από επιτροπή ψυχιατρων ίσως βοηθήσει.

      Διαγραφή
  4. Καλά σας έκανε ο Ολυμπιακός και σας .... θέλετε και πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ