Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Υφυπουργό Μεταφορών ο Μπαρτζώκας - Για "Θέσεις Φόρτισης Παντού", "Πράσινα ταξί" και θέματα των μεταφορών.

Σε σημερινή συνάντησή του με την Υφυπουργό Μεταφορών, κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Τάσος Μπαρτζώκας έθεσε σημαντικά ζητήματα που θα δωσουν νέα δυναμική στην Ημαθία με την αξιοποίηση βιώσιμων μεταφορών.

Ο Βουλευτής συζήτησε με την Υφυπουργό τη δυνατότητα να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα “Φορτίζω Παντού” που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε πολλά σημεία ζωτικής σημασίας, στις τρεις πόλεις μας, στους αρχαιολογικούς μας προορισμούς, στα χιονοδρομικά μας κέντρα, όπως και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, εντός του Νομού Ημαθίας, ο οποίος αυτή τη στιγμή στερείται σχετικών σημείων φόρτισης. 


Η αξιοποίηση της συγκεκριμένης ψηφιακής υπηρεσίας προσφέρει επιδότηση εγκατάστασης φορτιστών. Με αυτό τον τρόπο, -όπως τόνισε ο Τάσος Μπαρτζώκας- ανοίγουν νέες ευκαιρίες προσέλκυσης επιπλέον επισκεπτών και δίνεται η δυνατότητα να καταστεί ακόμα περισσότερο ελκυστικός προορισμός ο Νομός μας σε όσους επιλέγουν ηλεκτρικά οχήματα, ώστε να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην τουριστική και γενικότερη οικονομική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, αναλύθηκε και το τρέχον πρόγραμμα για “Πράσινα Ταξί”, το οποίο επιδοτεί την αγορά νέων, αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών ρύπων, του οποίου μπορούν να κάνουν χρήση οι επαγγελματίες του κλάδου των ταξί.

Επίσης, η Υφυπουργός και ο Βουλευτής είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των ΚΤΕΛ, αλλά και για την νομοθεσία που αφορά στους κλειστούς και υπαίθριους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε την Υφυπουργό και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να προωθεί τρόπους, ώστε η Ημαθία να εφαρμόσει τις πλέον σύγχρονες, “πράσινες” πολιτικές που θα την καταστήσουν ενεργό μέρος του αναπτυξιακού σχεδίου της χώρας μας.

12 σχόλια:

  1. Μπαρτζώκα ξυπνά!! Ασχολησου με τα προβλήματα του τόπου όπου μεγάλωσες και ξες,και μην ασχολείσαι με παιχνίδια ηλεκτρικά,ξυπνά πριν είναι αργά,πράσινα ταξί όταν ο η αγροτιά πολεμάει για επιβίωση;;ξυπνά βουλευτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσείς οι αγρότες ειδικά είστε οι μόνοι σίγουροι ψήφοι της ΝΔ

      Διαγραφή
    2. Σύντροφε;χίλιες φορές ΝΔ παρά το μπαχαλο το δικό σας. Πρέπει να είσαι ο μοναδικός αριστερός ημαθιωτης βολεμενος που ακόμη θες να λέγεσαι τι;αριστερός; Αριστεροί δε είστε ούτε καν σαν επικεφαλίδα, προοδευτικοι και ειδικά εσύ,δε είστε γιατί μόνο κακία και να κρίνεις ξες, αυτοκριτική,αυτογνωσία,τσίπα δε υπάρχει καν οπότε τι κάθεσαι και γράφεις;ούτε καν έξυπνος δε είσαι παρά μόνο για να σκοτώσεις τον άφθονο χρόνο σου σχολιάζεις για να γεμίσει η ώρα σου,βάζω στοίχημα βρήκες έτοιμη επιχείρηση που τρέχουν άλλοι και εσύ αραχτός λες πως να βγει η μέρα,ε; κουπόνια μοιρασες τουλάχιστον;

      Διαγραφή
  2. Στις ευρωεκλογές θα δούμε από πού θα φορτίσει η Ν.Δ ξανά τις ψήφους της ,μετά τα βδελυρά νομοσχέδια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις ευρωεκλογές δεν ξέρω, αλλά για τις επόμενες εκλογές στα πρατήρια όπου έβαζε βενζίνη τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
  3. Να μας πει ο κ Μπαρτζωκας που θέλει σημεία φορτίσεης ποσά ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει η περιφέρεια Γιατί καίγεται Γιαυτο Πόσοι μπορούν να αλλάξουν αυτοκίνητο … Μήπως σήμερα η ημέρα ήταν η ασφάλεια των τραινων Η ημέρα των Τεμπων ;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας αποδώσει δικαιοσύνη ως μελος της επιτροπής για τα Τεμπη ο κ. Μπατζωκας ως οφείλει κι ας αφησει την πράσινη ανάπτυξη κατά μέρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο του!! Τρέχει συνέχεια για τον τόπο του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίος ο Μπαρτζώκας!! Ο άλλος έκανε τα Τρίκαλα από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης!! Η Ημαθία γιατί να μην πρωταγωνιστήσει;; Συνέχισε έτσι μπας και γίνει τίποτα για τον τόπο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ.... ενω αποσυρουν παγκοσμιως την παραγωγη ηλεκτρικων αυτοκινητων και οσοι επενδυσαν σε αυτο απλα εχασαν τα λεφτα τους....εμεις εδω στο ελλαντα θελουμε θεσεις φορτισης για ηλεκτρικα αυτοκινητα και πρασινες αναπτυξεις και πρασινα αλογα και πρασινα ανθρωπακια εξωγηινα !!!!!!!! Πραγματικα κατι δεν παει καλα με τον νεο Ελληνα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις εδω θελουμε να παμε στην σεληνη με το καρο....καντε υποδομες μειωσης κοστους για τον πρωτογενη τομεα, καντε τους αραχνιασμενους δρομους και μετα πατε σε 2ο σταδιο...

      Διαγραφή
  8. bartzoka eisai to mellon ths hmathias. koitas mprosta file

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ