Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολλαετίδης: «Κάποιοι δεν θέλουν τη Βέροια»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας αντιμετωπίζουν έτσι οι διαιτητές»

Απογοητευμένος από το τελικό σκόρ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πολλαετίδης μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. 
Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως οι παίκτες του δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και από ένα λάθος που «κοιμήθηκε» όλη η άμυνα, έμειναν πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια η Βέροια αντέδρασε, έδειξε πάθος και κατάφερε να ισοφαρίσει. Τέλος, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι δεν θέλουν τη Βέροια.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του sportsfan.gr, ο προπονητής της Βέροιας, Γιάννης Πολλαετίδης, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου:

11 σχόλια:

  1. Αντε παλι,εμεις οι ελληνες παντα στους ρεφερι τα ριχνουμε,κοιτα να φας κανα δυο μονο απο την ευκαρπια,να χασεις αξιοπρεπως γιατι βλεπω τεσσερα με εξι γκολ την αλλη κυριακη στην ευκαρπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιταξτε να τους πατε κανα ρεβανι και απο ενα τελαρο ροδακινα και μηλα,κανενα κρασι δικο μας σε καθε παιχτη μηπως τηρησουν το fair play και ληξη 1-0 μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμασε την ομαδα για το τοπικο,κανε προετημασια στα 3_5 πηγαδια,παιξε φιλικα με τον Αρη,τον ολυμπιακο,τον ηρακλη και ισως ανεβειτε παλι στη Γ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλαετιδη ουτε φορμα σου εδωσε η βεροια,με την καθημερινη την απογευματινη κατεβαινεις στα παιχνηδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τερζης στη καλαματα,ο πολλαετιδης στη βεροια.
    Κανονηστε φιλικο του χρονου πριν αρχησουν τα παιχνηδια στο τοπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5 σχόλια έγραψες ρε καραγκιοζη σε 20 λεπτά σταματα μην πας διακοπές καμία βδομάδα στο νοσοκομείο . Σε βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι τραμπουκισμοι δεν αρμοζουν στους ανθρωπους που βαθια αγαπουν το τοπο τους,οι τραμπουκισμοι για το ποντιακο ελληνισμο της βεροιας πολη και ομαδα συμβολο ανηκουν στη τουρκοκρατια.
    Καποιος πρεπει να τους ξυπνησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν τους χαιδευουμε τα αυτια ειναι σα να τους σκεπαζουμε,αν τους τα πριζουμε καθε μερα ισως η ενσυνηδηση τους,τους ενεργοποιησει παιχτες,επιτελειο και προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ειχα λεφτα θα την εκανα ομαδα συμβολο του ποντιακου ελληνισμου,δε θα χρωστουσε η βεροια ουτε ευρω σε οικογενεια παιχτβν,και απο την αρχη με δικο της γηπεδο Παναγια Σουμελα Αρενα θα την ειχα στα σαλονια της superleague.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κανενας ρεφερι δε θα μπορουσε να κανει κατι,θα ηταν τιμη του που θα σφυριζε στη παναγια Σουμελα αρενα,ας τους ξυπνησουμε λοιπον για να κανουμε με τη βοηθεια της παναγιας και ενος ανθρωπου βελινικους Μελισσανιδη το οραμα πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τωρα λοιπον τι εχετε να πειτε που και εσεις κοιμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ