Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας άνδρας στην περιοχή της Πέλλας, καθώς μετέφερε με το φορτηγό του 500 πακέτα με 10.000 λαθραία τσιγάρα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.: “Συνελήφθη προχθές (14 Φεβρουαρίου 2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Φ. όχημα ιδιοκτησίας του και διαπιστώθηκε να κατέχει 500 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 10.000 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, καθώς και το παραπάνω όχημα. Όπως διαπιστώθηκε από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, τα λαθραία τσιγάρα τα είχε προμηθευτεί νωρίτερα από ημεδαπό άνδρα έναντι χρηματικής αμοιβής, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Επίσης κατασχέθηκε και ένα όχημα που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά των λαθραίων καπνικών προϊόντων”.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα έχει προκαλέσει ο θάνατος της καθηγήτριας Μαριάννας Ρούσσου. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για την
-
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Αλεξάνδρειας μετά την είδηση του θανάτου του Χρήστου Τσιόμπρα. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά
-
Οργανώνεται το κίνημα «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» στην Ημαθία
-
Tην ημέρα θα λειτουργεί ως καφετέρια και στη συνέχεια θα μετατρέπεται σε μπαρ, προσφέροντας ποτά, finger
-
Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμό ενός 47χρονου άνδρα σημειώθηκε σε αυλή σπιτιού στη Μελίκη το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιουνίου 2026.
-
Μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό της, δίνει τιτάνιο αγώνα σε κέντρο αποκατάστασης και χρειάζεται στήριξη για να συνεχιστεί η
-
Μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα, μουσική και θετική διάθεση πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, 2 Ιουλίου, τα εγκαίνια του
-
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/6) στη δυτική Θεσσαλονίκη, με έναν 42χρονο να χάνει τη ζωή του και
-
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών άφησε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό μέσα από τον
-
Σε μια ώρα είσαι εκεί - Βουτιές σε κρυστάλλινα νερά και διασκέδαση σε υπέροχα καφέ, μπαρ και εστιατόρια





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.