Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της Βέροιας

Πυρετώδεις προετοιμασίες σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία, μπαράκια και εστιατόρια

Απομένουν λιγότερο από 24 ώρες που οι Βεροιώτες θα αφεθούν στα δίχτυα του έρωτα. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην ζωή μας και προέρχεται από τα Αμερικανικά πρότυπα.


Όπως είναι λογικό αύριο θα έχουν την τιμητική τους  τα ανθοπωλεία, τα μαγαζιά της εστίασης, τα καταστήματα καλλυντικών, τα ζαχαροπλαστεία, ακόμα και οι φούρνοι.

Η Βέροια αναμένεται να βιώσει τον έρωτα, με τα εστιατόρια και τα μπαράκια να ανοίγουν τις πόρτες τους και να προσφέρουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα στους ερωτευμένους. Ποιος θα έλεγε όχι σ' ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά ή ένα όμορφο ατμοσφαιρικό μπαράκι με κόκκινο κρασί;


Από την άλλη πλευρά στα κόκκινα έχουν ξεκινήσει να ντύνονται και οι βιτρίνες των ανθοπωλείων της Βέροιας ενόψει της συγκεκριμένη ημέρας. Οι καταστηματάρχες έχουν κάνει ήδη τις πρώτες παραγγελίες τριαντάφυλλων και πολλών ακόμη λουλουδιών, κυρίως σε κόκκινες αποχρώσεις.


Μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο λουλούδι σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων την ημέρα των ερωτευμένων και παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.


Η διακόσμηση των βιτρινών έχει ξεκινήσει και όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που παραδοσιακά γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου, ο στολισμός των καταστημάτων θα κορυφωθεί.


Όσο για το πόσο θα κοστίσει φέτος στους ερωτευμένους η επιλογή λουλουδιών, η γενικότερη αύξηση των προϊόντων έχει επηρεάσει εν μέρει τις τιμές στα άνθη, οι ανθοπώλες έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τις περσινές και να κινηθούν στα ίδια επίπεδα χωρίς αισθητές διαφορές.


Παρόμοιες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και τα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν πανέτοιμοι για την δημιουργία όμορφων και απολαυστικών γλυκών. Οι τούρτες σε σχήμα καρδιάς θα κάνουν θραύση, όπως επίσης και οι επιγραφές, εμπλουτισμένες με ζαχαρόπαστα.


Στον χορό του Αγίου Βαλεντίνου αναμένεται να μπούνε και τα αρτοποιεία. Φέτος θα δούμε κουλούρια σε σχήμα καρδιάς και τα ντόνατς της αγάπης. Επίσης, τα εστιατόρια της Βέροιας προσανατολίζονται να διοργανώσουν ρομαντική βραδιά, με το μενού να έχει άρωμα αγάπης και ο Ντί Τζέι να παίζει ερωτικές μπαλάντες.


3 σχόλια:

  1. Αααααχ πως και πως την περιμένουμε την τσικνοπέμπτη.
    Τέτοιο έρωτα που περνάει από το στομάχι δεν έχω ξανά νιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δωρα ειναι για ζευγαρια ηλικιας απο 18 μεχρι 25. Μετα και ποιο πανω απο τα 25 δεν χρειαζεται. Ενα δειπνο σε εστιατοριο για το ζευγαρι ειναι αρκετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλους τους εμπόρους που εμπλούτισαν τα προϊόντα τους με θεματικό τον έρωτα. Οι ξινοί, τοξικοί ξερόλες ας έχουν διαφορετική άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ