Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο μπλόκο του Μακροχωρίου ο Κασσελάκης - «Ραντεβού ξανά σ' έναν μήνα»

Το μπλόκο των αγροτών έξω από το Μακροχώρι επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024 ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. στο πλαίσιο της ανόδου του στη Θεσσαλονίκη λόγω της Agrotica, πραγματοποιεί επισκέψεις σε νομούς της Μακεδονίας.

Το Σάββατο το μεσημέρι, ευρισκόμενος καθ'οδόν για Καστοριά, ο Στέφανος Κασσελάκης σταμάτησε στο μπλόκο της Κουλούρας (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) και στη συνέχεια μετέβη στο αγροτικό μπλόκο έξω από το Μακροχώρι. 


Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας Δημήτρης Γκαλαΐτσης, που του παρέδωσε και του ανέλυσε τα αιτήματα των αγροτών.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευε στο Μακροχώρι ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Τόλκας και στελέχη της τοπικής Νομαρχιακής. 

Λίγο πριν αποχωρήσει, οι αγρότες τον κάλεσαν να επιστρέψει σε έναν μήνα να του κάνουν το τραπέζι για να δει αν θα έχει αλλάξει κάτι και να τα ξανασυζητήσουν, πρόσκληση την οποία αποδέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας «ραντεβού σε έναν μήνα».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:








12 σχόλια:

  1. Ο απόλυτα άχρηστος ''πολιτικός'' .......ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει ακάθεκτος για κάτω από το 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους αριθμους τζοκερ τους ξερεις?

      Διαγραφή
    2. εσύ κάτσε με τον χρήσιμο Κυριάκο και το λάδι στα 15 ευρώ.

      Διαγραφή
    3. Στον Ανώνυμος4 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:34 μ.μ.
      Ενώ εσύ αναπολείς τα 60 ευρώ που σου έδινε η τράπεζα στα capital control, την απάτη με το δημοψήφισμα, την παρά λίγο αποχώρηση απο την ΕΕ, τους χορούς με τα νταούλια στην ΕΕ, τις μειώσεις των συντάξεων, να συνεχίσω ή κατάλαβες ;

      Διαγραφή
    4. για τον 5k45
      ασε τις αοριστίες κ πες μας ,το μήνα τον βγάζεις?

      Διαγραφή
    5. Στον Ανώνυμος4 Φεβρουαρίου 2024 στις 8:30 μ.μ.
      Δεν είναι αοριστίες, τα έζησες τα ζήσαμε. Τότε με 60 ευρώ την εβδομάδα ούτε εσύ έβγάζες την εβδομάδα ούτε τον μήνα.
      Σοβαρέψου.

      Διαγραφή
    6. Φιλελευθερουλη 5:45 την άνοια να την κοιτάξεις,τα capital control τα επέβαλαν οι δικοί σου ευρωπαιοι ο Σοιμπλουλης,η Λαγκαρντουλα και ο Στουρναρουλης γιατί η μάσαμπουκα των δικών σου ήταν απερίγραπτη, κρατικά ταμεία ούτε ευρώ για δείγμα μέσα,αν ο αλεξακος δεν τους άκουγε ούτε η γιαγιά σου ,ούτε ο θειοσου,ούτε η κυρά Μελπομένη θα έπαιρνε σύνταξη,όσο για σένα θα έπαιρνες μισθό τα τέτοια των Βενιζέλου Σαμαρά. Δεν θα συνεχίσω γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις.

      Διαγραφή
    7. Υπαρχουν πολιτες και λυπαμαι για αυτο που εχοντας πατροπαροδοτα το γαλαζιο αιμα να ρεει, το οποιο μπορει να ψοφαει της πεινας, αρκει να ειναι η γαλαζια στανη στην εξουσια...Δυστυχως υπαρχει λαος με παρωπιδες

      Διαγραφή
  2. Ήρθε ο Κασελακης από Αμερική να μας σώσει δεν μας φτάνουν οι σωτήρες που έχουμε εδώ μας έρχονται και από έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς μας κόψαμε τις συντάξεις όχι ο τσιπρας να σας δείξω και την συνταξει αν θέλετε μόνο με στοίχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανενας δεν θα το καταλαβει γιατι το μονο καναλι που βλεπουν με υποδειξη ειναι το ΣΚΑΙ και τα υπολοιπα που πληρωθηκαν απο την ΝΔ για λιβανισμα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ