Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ισοπαλία 1-1 για τη Βέροια στην Ευκαρπία

Δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της η Βέροια και πήρε τον βαθμό στην Ευκαρπία με το ισόπαλο 1-1 με την τοπική Νίκη για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η Βέροια άξιζε το κάτι παραπάνο και το διεκδίκησε μέχρι τέλους. Ο Φασίδης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στη “Βασίλισσα” στο 49′, με ένα σουτ ύστερα από φάση διαρκείας το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, γράφοντας το 0-1.

Δεν άργησε να απαντήσει η Νίκη και με ωραίο γκολ του Ιγνατίου στο 57′ κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, ωστόσο δεν κατάφεραν το κάτι παραπάνω και μοιράστηκαν στον βαθμό της ισοπαλία, δίνοντας παράταση στο θρίλερ της παραμονής.

Νίκη Ευκαρπίας (ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ): ΣΟΪΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ (ΞΙΦΙΛΙΝΟΣ 66’), ΒΟΥΤΥΡΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ, ΓΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΒΑΝΙΔΗΣ (ΠΑΝΥΤΣΙΔΗΣ 59’), ΚΩΣΤΑΣ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 86’), ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ (ΡΑΝΔΖΗΣ 59’), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΓΝΑΤΙΟΥ.

Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΜΠΑΛΛΑΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 62’), ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ (ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ 84’), ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΠΕΛΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ