Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Γάτα» ο Ρουμάνος - Γιατί ρε Αλμέιδα;

Kataskopos speaking
Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να κάνει διαχείριση, ο Αλμέιδα παίζει τα ρέστα του και ο Τουρκαλάς θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Από την άλλη πλευρά, ο Βαγγέλας έχει πετάξει λευκή πετσέτα και θέλει να φτιάξει ομάδα για του χρόνου. Είναι εκτός πρωταθλήματος, εκτός κυπέλλου και άντε να πάει μέχρι τους 16 του Conference League. Μέχρι εκεί.

Στο χθεσινό ματσάκι της Τούμπας, ο Ρουμάνος το πήγε λάου-λάου με το Νίκο Χατζηνικολάου. Ήθελε να πάει το έργο συντηρητικά, ώστε να βάλει στο δεύτερο ημίχρονο τον Ντεσπότοφ και τον Ντέλια για να πάρει το ματσάκι. Όμως, το γκολάκι του Ελίασον, του χάλασε την σούπα και μετά ίδρωσε για να πάρει τον πόντο. 

Σαμάτα επιθετικός, δεν υπάρχει. Στα επόμενα ματς ο Λουτσέσκου θα πρέπει να ξεκινήσει με Μπράντον και πίσω του Κωνσταντέλια, Ντεσπότοφ και Τάισον. Ο Ζίφκοβιτς από τότε που τραυματίστηκε και έμεινε έγκυος η γυναίκα του, το μυαλό του είναι αλλού. Έχει καμία σχέση με τον παικταρά που βλέπαμε τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο; Τι έκανε χθες; Τίποτα!

Η ΑΕΚ, από την στιγμή που σκόρασε, έπρεπε στις αντεπιθέσεις να βάλει και δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το ματς. Η επιλογή του Αλμέιδα να γυρίσει πίσω την ομάδα και να χαραμίσει τον Πινέδα ως δεξί χαφ ήταν καταστροφική. Γιατί ρε Αλμέιδα; Γιατί αγόρι μου; Ρίξε και δεύτερο γκολάκι και στείλε τον Λουτσέσκου για ραπανάκια. Φοβήθηκες και το πλήρωσες...

Με αυτά και με αυτά, ο Ρουμάνος είναι πρώτος στην βαθμολογία, παίζει ημιτελικά κυπέλλου και έχει πάει στους 16 της ευρώπης. Το πήρε το συμβολαιάκι του με 2.000.000 ευρώ. «Γάτα» ο Λουτσέσκου! Να θυμίσω πως στην δεύτερη θητεία του στον Δικέφαλο είναι άτιτλος. Αυτά τα λέω σε εσάς που τον αποθεώνεται. Δεν λέω προπονητάρα είναι, αλλά όχι τέτοια λαγνεία για έναν προπονητή που πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, προπονούσε την Ξάνθη. Κάπου ώπα δηλαδή.

Στον Παναθηναϊκό πάλι, ετοιμάζονται για την μεγάλη αντεπίθεση. Ο Τουρκαλάς θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Είναι καρα-εγωίσταρος! Καμία σχέση με τον Γιοβάνοβις που ήταν ligth. Γυαλίζει το μάτι του Φατίχ Τερίμ.

Έχουμε ακόμα 14 αγωνιστικές. 4 για το πρωτάθλημα και 10 για τα πλέι-οφ. Θα παίξει μεγάλο ρόλο και η κλήρωση. Όποια ομάδα παίξει πρώτα με Λαμία ή Αστέρα (θεωρώ πως η Τρίπολη θα βγει στην 6η θέση, γιατί η Λαμία έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα) και μετά με Άρη, θα έχει χτίσει μια διαφορά ασφαλείας.

Για τη Βέροια τι να πω; Έχει μαθηματικές ελπίδες και θα πρέπει να κυνηγήσει την παραμονή της. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θεωρώ πως ο εφιάλτης του τοπικού έρχεται σιγά-σιγά. Πόσο άδικο και κρίμα, ένας τέτοιος σύλλογος με τόσο μεγάλη ιστορία στην Super League, τώρα να παίζει όχι με κωμόπολεις, αλλά με χωριά. Ντρέπομαι!

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κατασκοπε να σου θυμίσω ότι το Μακροχώρι κ τα Λευκάδια χωριά ήτανε αλλά στέκονταν με αξιοπρέπεια στην δ κ στην γ εθνική αν θυμάσαι καλά η τότε δ ήταν ίσως κ ένα σκαλί πάνω από την τωρινή γ η οποία είναι κατηγορία τσικο αλλά είχε κολοπετσωμενα παιδιά από την Ημαθία και παίζαν μπαλάρα όσο για την Βέροια κατ εμέ θα έπρεπε να έχει έναν έμπειρο τέρμα έναν έμπειρο στόπερ έναν έμπειρο μέσω κι έναν παστέλ ότι μπροστά μαζί με ότι καλύτερο παίζει στο τοπικό αυτή τη στιγμή ημαθιωτες μόνο και σίγουρα θα έκανε αξιοπρέπεια πορεία την πρώτη χρονιά και του χρόνου ίσως να διεκδικούσε και την άνοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρουμάνος με τα δύο μύρια ,ας μάθει πρώτα να νικά τον Μαντζο των δύο κατοσταρικων,και μετά το κλάμα μαζί με τον Πάμπλο ,μπορεί να πιάσει τόπο. Η μπαοκαρα οπότε και να παίξει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα play off,πάλι επιτυχία θα είναι ο ένας βαθμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νιάου βρε γατούλα με την γαμψή μυτούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ