Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επισήμως Διδάκτωρ Ιατρικής ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Χάρης Κόλβατζης

Με βαθμό «άριστα» ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή ο πολύ αγαπητός μαιευτήρας-γυναικολόγος του Νοσοκομείου Βέροιας Χάρης Κόλβατζης. Μετά από 4,5 χρόνια ενδελεχούς μελέτης και έρευνας, ο βεροιώτης επιστήμονας παρουσίασε στο συμβούλιο καθηγητών του ΑΠΘ, τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Η σχέση του μεταβολομικού προφίλ του αμνιακού υγρού με τον πρόωρο τοκετό», κάτι πρωτοποριακό με μεγάλη επιστημονική αξία που ανοίγει προοπτικές για την πρόγνωση του πρόωρου τοκετού».

Πρόκειται για μια αναγνώριση – στο υψηλότερο επίπεδο – για την επιστημονική επάρκεια του Χάρη Κόλβατζη, που κατάφερε παράλληλα με τη δουλειά του ως μάχιμος ιατρός του Νοσοκομείου, να συνεισφέρει παράλληλα στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Φυσικά, εκτός από την ακαδημαϊκή προσφορά, ξεχωρίζει η ηθική ανταμοιβή του ίδιου και της οικογένειάς του, καθώς ο Χάρης φαίνεται ότι όχι απλά πατάει στα βήματα του πατέρα του, Ζάκη Κόλβατζη, αλλά μάλιστα θέτει τις βάσεις για ακόμα υψηλότερα επιτεύγματα.

Μπράβο Χάρη!

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ