Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αραμπατζή Vs Κοτίδης: Ποιος θα πάρει την 4η έδρα στην Ημαθία;

Mια μεγάλη ανατροπή μπορεί να πραγματοποιηθεί στην πολιτική ζωή της Ημαθίας, σε περίπτωση που δικαιωθεί από το αρμόδιο δικαστήριο η Στέλλα Αραμπατζή. Η πολιτεύτρια της ΝΔ έχει προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για την 
4η βουλευτική έδρα στην Ημαθία. 

Σε περίπτωση που δικαιωθεί η ένστασή της, η έδρα θα χαθεί από την Ελληνική Λύση και θα πάει στη ΝΔ, με το κυβερνών κόμμα να έχει την απόλυτη κυριαρχία στο νομό μας. 

Ομολογουμένως, ο μεγάλος χαμένος θα είναι ο Βασίλης Κοτίδης, καθώς θα εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος. Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου, με την απόφαση να ανακοινώνεται μερικές εβδομάδες αργότερα. 

21 σχόλια:

  1. 100% Ν.Δ. η Ημαθία.

    Σε 134.945 εγγεγραμμένους ψήφισαν 75.370 και πηρε η Ν.Δ. 29.231 ψήφους, οπότε δίκαιος ο αγώνας της Ναουσσαιας βολευτίνας.

    Με 29.231 ψήφους 4/4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι δημοκρατία, υπέρ υπέρ ενιχυμενη πολυαναλογικη, γιατί η απλή αναλογική φέρνει ακυβερνησία ( λες και τώρα κυβερνάνε),όπως ακριβώς τα γράφεις το 22% να έχει το 100% των εδρών,δίκαια πράγματα,σωστά νεοδημοκρατικα, με πολυφωνία ΜΜΕ και δεξιά υπερπατριωτικη κουλτούρα. Αυτοί είμαστε αυτοί μας αξίζουν.

      Διαγραφή
    2. μη βάλεις στοίχημα

      Διαγραφή
  2. Αν....λεω αν....θα του ζητησετε και τα χρηματα πισω;;; εδω ειναι τεραστια η ευθυνη του κρατους και των Δικαστικων αρχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη μια που ζήλεψε την δόξα των τριών και θέλει και αυτή να τη ζήσει. Κρίμα που δεν ήταν στη Βουλή να βγάλει selfie με τον Κυριάκο στα πανηγύρια για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Μπράβο στον Κοτίδη για τη στάση του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΑΤΚΙ / ΞΕΦΤΙΛΕΣ δέστε τα χάλια σας που τα βλέπει όλη η κοινωνία και τουλάχιστον...συμμαζευτείτε!

      Διαγραφή
    2. Κάθε βουλευτής που ψηφίζει υπέρ των δικαιωμάτων ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ οφείλει να είναι υπερήφανος γιατί έχει υποχρέωση να τα προστατέψει από ανθρώπους που απαξιωνουν/ξεφτιλίζουν τον ίδιο τους τον εαυτό στα gay pride( και όχι μόνο)με τη συμπεριφορά τους και λογοκρινουν όποιον έχει διαφορετική από αυτούς άποψη, όταν την ίδια στιγμή υποστηρίζουν ελευθερία άποψης και αποδοχή της διαφορετικότητας.

      Διαγραφή
    3. Εσύ ρε μεγάλε δεν βαρέθηκες να σχολιάζεις τα πάντα; Γιατί ένας είσαι και τρυφερός.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:58 π.μ.

      Πρέπει να καταλάβετε ότι ακόμα και στην Σκοταδιστικη επαρχία δεν έχετε το ιδεολογικό μονοπώλιο. Έχουμε και εμείς οι προοδευτικοι μορφωμένοι πολιτες φωνή καλό μου φασιστοειδές. Δεν θα μας φιμώσετε. Περαστικά.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:37 π.μ.

      Τα παιδια των ομογονεικων οικογενειών έχουν επίσης δικαιώματα. Το pride είναι μια διαδήλωση με μεγάλη ιστορία που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα.
      Η ρητορική μίσους απέναντι σε συμπολίτες σας δεν είναι "άποψη", είναι ποινικο αδίκημα και ορθώς. Όπως ο ρατσισμός δεν είναι αποδεκτός στον δημόσιο λόγο έτσι δεν είναι και η ομοφοβια. Θα συνηθισετε γιατί για να επιμορφωθειτε δυσκολο.

      Και επαναλαμβάνω κάθε βουλευτης που ψηφίζει υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οφείλει να είναι περηφανος. Και ντροπή και παλι στον ακροδεξιό Κοτιδη και το γραφικό κόμμα του.

      Διαγραφή
  4. Βασίλη δυστυχώς το όνειρο τελειώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω η λογοκρισία καλά κρατεί και το σχόλιο μου που αναφερόταν στην ιδεολογία του Κοτιδη και του κόμματος του δεν δημοσιεύτηκε. Αναμενόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα πρεπει να αναφερθεί πως η έδρα θα χαθεί απο Πέλλα. που σημαίνει πως και εκει θα υπάρχει εκ νεου ενσταση απο το γαλάζιο βουλευτή. αρα κ. Αραμπατζή......δύσκολο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και προφανώς θα πάρει 9 μισθούς από Ιούνιο έως Φεβρουάριο. Βίβα Δημοκρατία, Φόρτσα Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασίλη προχωρά, ότι και να γίνει, στην επόμενη τετραετία έχεις ήδη κερδίσει διπλάσιους ψήφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βεροιωτη είσαι άδικος 3 σχόλια έγραψα για τον θαυμάσιο κύριο Κοτιδη και δεν εμφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βεροιώτη είναι το τέταρτο σχόλιο, ελπίζω να το εμφανίσεις.

    Κύριε Κοτίδη χρειάζεται μια διαφορετική,ανεξάρτητη φωνή στον νομό μας σαν την δική σας, ελπίζω να παραμείνετε στη έδρα σας. Δεν χρειάζεται άλλο κάρβουνο,φτάνουν τρείς ΝΔκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασίλης Κοτίδης. Άξιος!!!! Καταψήφισε το νομοσχέδιο - υπόνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι μπούρδες θα γράψετε ακόμα, η κ. Αραμπατζη δεν πρόκειται να κερδίσει το δικαστήριο καθώς δεν υπάρχει καμία νομική βάση εδώ μιλάμε για ακύρωση ψηφοδελτίων σε εκλογές που έγιναν χωρίς σταυροδοσία όποτε δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Σε λίγο θα την βάλετε να ορκιστεί κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ