Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποχαιρέτησε τα Ψαρά έπειτα από 8 χρόνια η Ναουσαία Λιμενοσταθμάρχης Χριστίνα Ράλλη


Έκοψε την πίτα του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών και επιστρέφει στη Νάουσα ως δημοτική σύμβουλος

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της ετήσιας Βασιλόπιτας του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών για το έτος 2024, αυτή την φορά σε κατάστημα του νησιού.


Η Λιμενοσταθμάρχης Ψαρών Ανθστης Λ.Σ. Ράλλη Χριστίνα άνοιξε με προσωπική της ομιλία, η οποία μετά την εκλογή της ως Δημοτική Σύμβουλος στην Η.Π. Νάουσας, θέλησε ως αποχαιρετισμό να ανοίξει την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας στην τοπική κοινωνία.


Ανέφερε συγκινημένη: «Με ιδιαίτερη χαρά συναντηθήκαμε όλοι μαζί να κόψουμε την τελευταία πίτα του Λ/Σ Ψαρών, έχοντας τις ευχές του Κεντρικού Λιμενάρχη της Χίου Αντιπλοίαρχου ΛΣ Παντελεήμων Φ. Βατούση και τις ευλογίες του π. Δημητρίου Βαρσαμίδη, ιερέως του ΛΣ-ΕΛ. ΑΚΤ, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και καιρικών συνθηκών δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση».


Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρών, ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος, εκπρόσωποι του Στρατού, πρόεδροι των τοπικών Συλλογών (Αδελφότητας Ψαριανών, Αλιέων και Κωνσταντίνος Κανάρης), εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού πρακτορείου των Ψαρών, ΠΠ Ιατρείο Ψαρων καθώς και Διευθυντές και Προϊστάμενοι των σχολείων του νησιού.

Με την ευλογία του Πάτερ Ευάγγελου Φιάμου κόπηκαν και μοιράστηκαν οι Βασιλόπιτες, μια για τα Στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών και μια για τους λοιπούς παρευρισκόμενους. Κομμάτια μοιράστηκαν επίσης στο πλήρωμα των Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων που εξυπηρετούν το νησί (Νήσος Σάμος και Ψαρά Γκλόρυ), σε καταστήματα του νησιού καθώς και σε ηλικιωμένους στους οποίους έγινε κατ'ιδιαν διανομή από την ίδια την Λιμενοσταθμάρχη.


Τυχεροί ηταν ο Λιμενοφύλακας ΡΑΠΙΤΗΣ Α. και η 90χρονη Ευαγγελία ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ(Λιλιώ), η οποία κέρδισε μια τριήμερη διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πόλης της Νάουσας Ημαθίας, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Rallis Travel (RT).

49 σχόλια:

  1. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας......έκανε ότι κάνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι για να πάρουν μετάθεση στον τόπο συμφερόντων τους.....κυνήγησε να βγει δημοτικός σύμβουλος ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ......τόσο απλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αι πανε ρε καημένε ανωνυμε

      Διαγραφή
    2. Μη μαλώνετε. Το Λιμεναρχείο Ναούσης ήταν υποστελεχωμένο και τώρα το πρόβλημα ελύθη. Ειρήνη ημίν.

      Διαγραφή
    3. Η αλήθεια είναι όπως τα λέει ο προλαλήσαντας..

      Διαγραφή
    4. Καλά ένα σωρό υποψήφιοι των σωμάτων ασφαλείας ήταν υποψήφιοι στις εκλογές και η μοναδική τους έννοια ήταν να εκλεγούν για να πάρουν μετάθεση. Σιγά μη τους πήρε ο πόνος για να βγουν δημοτικοί σύμβουλοι...

      Διαγραφή
    5. Καλά έκανε ακόμη και έτσι ! Τουλάχιστον προσπαθεί να συνεισφέρει στη πόλη της!

      Διαγραφή
  2. Αρχικά γιατί δεν εκφερερετε την άποψη σας με ονοματεπώνυμο αφού την υποστηρίζετε τοσο σθεναρά; κατά δεύτερον τι να κάνουμε δηλαδη επειδή κάποιοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι θα αυτοτιμωρουνται με το να μην δηλώνουν υποψηφιότητα για να μην κατηγορηθουν ότι το κάνουν εσκεμμένα για να γυρίσουν στον τόπο τους; ήταν άξιοι και βγήκαν!!! Το σχόλιο το βρίσκω άκρως κακεντρεχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά έκανε η κοπέλα και ήρθε Νάουσα ο νέος δήμαρχος είπε θα φτιάξει λιμάνι στην Αραπίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα κοβει κλησεις για παρανομο ψαρεμα πεστροφας στο αγιο νικολαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σταθμαρχες παντου αυτη η χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γτ δεν ρωτάτε να μάθετε λεπτομέρειες και απλα σχολιάζεται με χολή? Η αιτηση μετάθεσης εγινε προ εκλογων λογω υπηρέτησης 8 ετων σε ακριτική περιοχή και δεύτερον βασικοτερον ολων υποτιμάται την πολη μας λέγοντας για λιμεναρχείο Νάουσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουτοπονηροι Ναουσαιοι. Από την πολύ πονηριά κλείσατε και όλα τα εργοστάσια. Όλα εδώ πληρώνονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η νοοτροπία του νεοέλληνα, η κοπέλα βρήκε τρόπο μέσω κατακόμβων, να επιστρέψει στην πόλη της. Θα έρθω για μπάνιο στην Νάουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνώμη μιλάτε λες και έβαλε μέσον για να ερθει! Οι πολιτες την ψηφισαν! Νομιζω πως ολοι εχουμε το δικαιωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι! Εχουμε ξεφυγει εντελώς σαν κοινωνία που το μονο που κοιταμε ειναι να ψοφήσει η κατσικα του γειτονα. Απίστευτη χολή που υποδηλώνει μόνο ζήλια! Κοιτάξτε το σοβαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    Στην φωτογραφία βλέπετε την γιαγιά που βρήκε το φλουρί που είχε ως δώρο μετάθεση στην Νάουσα, όμως λόγω ηλικίας δεν μπορούσε να μετακινηθεί η γιαγιά, και έτσι θυσιάστηκε το στέλεχος του Λιμενικού Σώματος και με βαριά καρδιά πήρε την απόφαση και έρχεται στην θέση της γιαγιάς στην Νάουσα, ότι άλλο λέγεται είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χθες είδα ένα τεράστιο δεξαμενόπλοιο στη διασταύρωση και έβαλε φλας αριστερά..Σωστά τραγουδάει ο Νταλάρας. Καράβια βγήκαν στη στεριά και πιάσανε τα όρη.Αντε και με κρουαζιέροπλοια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στη Νάουσα υπάρχει και ναυτική βάση? Γιατί το παιδάκι μας είναι στη Σούδα και είναι κρίμα. Τον φυσάει ο άνεμος.και η βροχή τον βρεχει. .Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος? Βοηθήστε το παιδί μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θέλετε να μας πείτε πως υπάρχει Λιμεναρχείο στην Ναουσα και θα ερθει να διαμείνει στην Ναουσας???
    Πω πω ρε παιδιά γιατί τόση χολή??
    Ποιο ειναι το πρόβλημα σας?
    Νομίζω πως έχουμε Δημοκρατία =ελευθερία λογου..άρα οι οι πολίτες ανεξερετως επαγγέλματος έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι.......ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναφέρομαι στον προλαλησαντα
    1.Η κοπέλα υπηρεσιακά δεν έρχεται στην Νάουσα διότι δεν υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία .
    2.Θα ασκήσει τα καθήκοντά της κανονικά με όποιο κόστος εις βάρος της!
    3.Μπορείτε την επόμενη φορά να είστε υποψήφιος για να μην μπαίνουν δημόσιοι υπάλληλοι...εάν φυσικά σαν επιλέξει ο κόσμος!!!!
    4. ΤΈΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ,ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ....
    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!👏👏👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανένα καρνάγιο θα δούμε. Γιατί είμαι άνεργος από τότε που έκλεισε η ΤΡΙΚΟΛΑΝ Και το δώρο που κέρδισε η γιαγιά θα το χρησιμοποιήσει τις απόκριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ζητήσω και εγώ διορισμό στα ναυπηγεία Ναούσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. από τα πιο γλυκα κορίτσια που εχω γνωρίσει! δεν είναι τυχαίο που σε ψήφισε ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και ανώνυμος κ ανόητος. Διαβασε λοιπόν το βιογραφικό της , δάγκωσε τη γλώσσα σου μετά μπας κ καταπιεις το δηλητήριο της συκοφαντιας σου. Προφανως στη ζωή σου πέρα,από δειλός ανώνυμος συκοφαντης, αποκλείεται να έχεις να δείξεις κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι. Οσο για την αγάπη της Χριστίνας και όλης της οικογένειας μας για τον τόπο μας ..μιλάνε οι πράξεις όλων μας. Αυτα τα λίγα κ πολύ σου είναι η απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Νάουσα φημίζοταν για τις κουβέρτες. Τώρα μόνο ναυπηγεία θα βλέπουμε. Σκαραμαγκάς γίναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλοι οι φωστήρες εδω μεσα μαζεύτηκαν! Εμ είναι αδαείς (για να μην πω άσχετοι...) εμ λένε το μακρύ τους και το κοντό τους!! Ποιος σας ειπε οτι παίρνει μετάθεση στην Ναουσα;; έχει λιμενικη αρχη ο νομος για να μετατεθεί εκει; και ποιος σας ειπε εαν μετα απο τοσα χρόνια στο σωμα σε ακριτικό νησι (κατι που οι περισσότεροι που γράφετε εδω μεσα απο την ανεση του καναπε τους δεν γνωρίζετε καν που βρίσκεται γεωγραφικά), δεν θα επαιρνε ετσι κ αλλιως μετάθεση για μια πλησιέστερη λιμενικη αρχη; αντί να χαρείτε που ένα νέο παιδί θέλει να συμμετέχει στα κοινά του Τόπου της και να συμβάλει και αυτή με τον τρόπο της, μέσα από την δημοκρατική της εκλογή από τους ίδιους τους συμπολίτες της, κάθεστε και την κράζετε και λέτε ένα σωρό μπαρούφες που εμ είναι ανυπόστατες εμ δεν σας κολακεύει γιατί βγάζει προς τα έξω όλα τα κόμπλεξ που κουβαλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι πολίτες ψήφισαν και κάποιοι θα πρέπει να το δεχθούν ! Τα σχόλια αυτού του είδους δε χωράνε για έναν άνθρωπο που έζησε παραμεθόρια επί τόσα χρόνια!


    Η συγκεκριμένη κοπέλα εινάι άξια σεβασμού και συγχαρητηριων για πολλούς λόγους!
    Αφήστε επιτέλους και κανένα νέο να πάρει τιμόνι σε αυτή τη πόλη! Βαρέθηκαμε να διώχνετε κόσμο με τη συμπεριφορά αυτή! Από κόμπλεξ τίποτα άλλο !
    Με ενοχλεί το γεγονός που κυκλοφορεί σε αυτή τη πόλη τέτοια αρνητικοτητα , τέτοια μισαλλοδοξία!
    Καλά θα κάνετε να ανοίξετε τα μυαλά σας κάποιοι και να μάθετε να δέχεστε την αλλαγή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο Χριστίνα!!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου για την εκλογή σου! Σε στηριζαμε και θα σε στηρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Από ξιπασιά άλλο τίτοπε. και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και ήρθαν στην πόλη τους, αλλά δεν το διαφήμισαν. Κακώς δεν το είπαν στις ειδήσεις , στον Ευαγγελάτο, στην Τατιάνα κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο το διάβασες πριν ανοίξεις το στόμα σου να πεις την εξυπναδα σου? Ποιος διαφήμισε ότι γυρνάει στην ναουσα? Και τέλος πάντων ποιος γυρνάει στην Νάουσα? Γιατί η Χριστίνα δύσκολα με το επάγγελμα που κάνει.. περα από αυτο το άρθρο είχε ως στόχο να προβάλει μια εκδήλωση που οργάνωσε. Δεν νομίζω να είναι κακό αυτό! Ωραία η ιδέα της Τατιάνας! Να την προωθήσουμε!!!

      Διαγραφή
  26. Παρατηρώ με έκπληξη ότι παρολο που δεν γνωριζουν ορισμένοι την κειμενη νομοθεσία περί λιμενικου και μεταθεσεων/αποσπάσεων σε περίπτωση εκλογής σε αυτοδιοίκητες εκλογές, κάθονται και διαδίδουν την αποψαρα τους και αναληθή στοιχεία στα σαιτ και στα καφενεία λασπολογωντας κατά ενός ατόμου που ούτε καν ξέρουν. Ας διαβάσουν λοιπόν πρώτα και μετά ας έρθουν να σου πουν αν γίνει η Νάουσα Σκαραμαγκάς, ναυπηγείο και λιμανι παράνομο ψάρεμα πέστροφας κλπ...ζηλεια το λεω εγω και φαίνεται τσούζει πολύ σε κάποιους η εκλογή σου! Σε κάθε περίπτωση θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε περί αναφαίρετου δικαιώματος του εκλέγεσθαι! Οι πολίτες την ψήφισαν (και μάλιστα με πολύ καλή θεση) και αυτό φαίνεται ποναει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Χριστίνα έχει υπηρετήσει τη θέση της στα Ψαρά ως λιμενικός 9 χρόνια...Τα Ψαρά είναι δυσπρόσιτη περιοχή...Η μετάθεση της βγαίνει πολύ εύκολα λόγω μορίων για την Θεσσαλονίκη...Δημοτική σύμβουλος βγήκε γιατί θέλει να συνεισφέρει στην πόλη μας...Η αλήθεια είναι ότι αγαπάει πολύ τα Ψαρά και είμαι σίγουρη πως θα της λείπουν πολύ οι άνθρωποι και η ζωή εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατί ρε παιδιά γίναμε έτσι γιατί τόσο κακία βγάζουμε γι αυτα που ίσως δεν συμφωνούμε γιατί τόσο κακία για τα πάντα γιατί? Καταντάει αστείο εάν με ένα τρόπο μπορούσες να ανέβεις ψηλά από την Νάουσα και κάθε Νάουσα και βλέπεις τα πάντα που γίνονται τις κακίες τη διχόνοια που έχουμε με τους συμπολίτες μας με τους ανθρώπους μας.. Δήμαρχος ο κ. Καρανικόλα πόλεμος από την πλευρά του κ. Κουτσογιαννη ..Δήμαρχος ο κ. Κουτσογιαννης πόλεμος από την πλευρά του κ. Καρανικόλα..τα βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας ..γιατί έτσι? Οι μεν να βοηθούν τους δεν μόνο έτσι θα γίνει κάτι όμορφο και διαχρονικό.. Αγάπη σεβασμός και όμορφα λόγια είναι το πιο δυνατό οπλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πόσα χρόνια έπρεπε να κάτσει στα Ψαρά για να ικανοποιηθούν τα άρρωστα μυαλά μερικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υπάρχουν νοσηλευτές γιατροί αστυφύλακες ειδικοί φρουροί αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί πυροσβέστες που περιμένουν υπομονετικά να συμπληρώσουν τα μόρια και να γυρίσουν στον τόπο τους ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ λέγεται για όσους δεν γνωρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΤΟ ΒΕΡΙΩΤΗ Ή ΣΤΟ PENA PRESS. ΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ? ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά άλλο Κρήτη, άλλο άγονη γραμμή. Και μιλαω σαν δημόσιος υπάλληλος και εγώ που έχω υπηρετήσει και εγώ σε άγονη γραμμή και ξερω από πρώτο χέρι, κατι που θα έπρεπε να γνωρίζεις μάλλον και εσύ.
      Η δημοσίευση στον ΒερΟιωτη δεν αφορά την μετάθεση αλλα την εκδήλωση της κοπής πίτας, αλλά εάν δεν μπήκατε καν να διαβάσετε το άρθρο λογικο να μην ξέρετε τι λέτε!

      Διαγραφή
    2. Κύριε ένστολε από την Κρήτη.... μπορείτε να διαβάσετε το Προεδρικό Διάταγμα(προβλέπει μετάθεση :) )......και εσείς εισασταν στην Κρήτη όχι στα Ψαρά....εισασταν σε ένα ΚΡΆΤΟΣ.......πόσοι από όλους εμάς μπορούμε να ζήσουμε στα Ψαρά 8χρονια με 200 κατοίκους??????
      Συγχαρητήρια κοπέλα μου ..... ζηλοφθονες......

      Διαγραφή
    3. Ας κοιτάξει εγώ λέω ο καθένας το χάλι του !!!!!!Μπας και βελτιωθούμε ως κοινωνία.........

      Διαγραφή
  32. Θα ήθελα πολύ να γίνοταν μια κλήρωση (σε όσους σχολιάζουν αρνητικά ) και να δινόταν η δυνατότητα να μείνουν 2 χρόνια στα Ψαρά και μετά να τ ξανα κάναμε κουβέντα.. οι πιο πολλοί δεν αλλάζετε τετράγωνο στ καφενέ σας όχι να πάτε σε αγώνη γραμμή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ήταν η μόνη που ήθελε μετάθεση και έβαλε υποψηφιότητα; Δηλαδή αν συμβαίνει αυτό, τότε αυτόματα οποίος το κάνει, δε θα προσφέρει στον τόπο του; Εγώ θα το κάνω στο μέλλον γιατί αλλιώς ο τόπος μου θα χάσει που θα με στερηθεί!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο στο άξιο αυτό κορίτσι! Και σύντομα θα σας βάλει τα γυαλιά για να βλέπετε εκτός από το δέντρο και το δάσος που έχετε χάσει μερικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δυστυχώς η καμήλα δε βλέπει την καμπούρα της....
    8 χρόνια σε ακριτικό νησί όταν στα 2 πρέπει να σε μεταθέσουν (εκτός και αν ζητάς να παραμείνεις, πράγμα δύσκολο).
    Κάποιοι και κάποιες την ψήφισαν και εκλέχτηκε.... Κρίμα για την ίδια, γιατί βλέπω τι κόσμο έχει απέναντι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απ όλο το άρθρο κραταω το εξής: η 90χρονη κυρα Λιλιώ κέρδισε μια τριήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο της Νάουσας, προσφορά ταξιδιωτικού γραφείου. Δεν είχε αλλη καούρα η κυρα Λιλιώ, να ξεσηκωθεί απ το σπίτι της στα Ψαρά να τρέχει στη Νάουσα να κλειστεί σε ξενοδοχείο. Η αρε κυρα Λιλιώ, να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χριστίνα μήπως κανείς λάθος και γυρίζεις στην Νάουσα!!!!
    Είσαι νέα κοπέλα, μορφωμένη, κόσμο γυρισμένη,μπορεις να βοηθήσεις πολυ.....κλπ...
    Η Νάουσα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΆ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΗΣ Ή ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ.....Η ΝΑΟΥΣΑ ΘΈΛΕΙ ΜΟΝΟ 80+......
    Όλοι αυτοι που γράφουν αρνητικά είναι συνταξιούχοι και τεμπέληδες!!!!
    Εάν όλοι εσείς που γράφετε αναλαμβάνετε να λύσετε ένα πρόβλημα ο καθένας ξεχωριστά......αντί να κατακρίνετε.....η Νάουσα θα ήταν το Μικρό Παρίσι!!!!!!
    Ο καθένας κάνει τς επιλογές του .....η κυρία/ος που έχει γιο στην Σούδα ας κάνει τα επόμενα σχέδια του.....κομπλεξαρες όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα!
      Μήπως κάνει λάθος τελικα που επιστρέφει να βοηθήσει τη γενέτειρα της???
      Χριστίνα κάτσε στα Ψαρά εκεί σε σεβόντουσαν όλοι και σε υπολόγιζαν ..
      Εδώ με τους κομπλεξικους της Νάουσας δύσκολος ο ρόλος σου!

      Διαγραφή
  37. Εσάς σας πείραξε η κ.Ραλλη Χριστίνα που εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος και που θα πάρει μετάθεση από ενα παραμεθόριο νησι???
    Το ότι κάποιοι βουλευτές Ημαθίας κτλ κτλ όπου τα αδέρφια τους μέσα σε ελάχιστα χρόνια πραγματοποίησαν ξενοδοχειακές μονάδες σε Σαντορίνη και Αθήνα , αυτό δε σας πειράζει???

    Τελικά κρίνεται χωρίς να ξέρετε! Όλοι οι φωστήρες είναι εδώ και σχολιάζουν την κ.Ραλλη μια κοπέλα με πολλά μπαλάκια! κ.Ράλλη σας στηρίζουμε ! Καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ