Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο απίθανος... παπα-ΠΑΣΟΚ που έκλεψε την παράσταση στην πίτα του ΠΑΣΟΚ στη Βέροια!


«Θα τη σταυρώσω μόνο, μην πείτε ότι κομματιάζω το Κίνημα - Δεν δίνω γραμμή, αλλά εύχομαι ο ήλιος σας να ανατείλει»

Την κοπή της Βασιλόπιτάς του για το 2024 πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2024 η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια.

Παρόντες πολλά στελέχη του κόμματος, πρώην βουλευτές, πρώην Δήμαρχοι, πολιτευτές και φίλοι του κόμματος, ενώ επίσημος καλεσμένο και ομιλητής της βραδιάς ήταν ο βουλευτής Επικρατείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίης Σωφρόνιος Φάκας, ο οποίος θέλησε να πει δυο κουβέντες στον κόσμο. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα απηύθυνε κάποιον τυπικό χαιρετισμό και ευχές, ο πατέρας Σωφρόνιος έκλεψε την παράσταση με το χιούμορ του, κάνοντας μια ολόκληρη αίθουσα να τον χειροκροτάει και να γελάει με το ΠΑΣΟΚοχιούμορ!


Αφού μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη, ευχήθηκε, αν και Βλάχος όπως είπε, στα ποντιακά «Υείαν και ευλογίαν και καλόν χρονίαν», λέγοντας  «μπορεί να έχεται γραμματέα πόντιο αλλά βλάχος παπάς ευλόγησε την πίτα». Και συνέχισε λέγοντας «Δεν θα την κόψω για να μην πείτε ότι κομματιάζω το Κίνημα Αλλαγής. Θα τη σταυρώσω. Δικό σας θέμα να την κόψετε. Εγώ δεν κομματιάζω, μόνο ενώνω». Αλλά φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. Ευχήθηκε να ανατείλει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν δίνω γραμμή αλλά εύχομαι ο ήλιος σας να ανατείλλει, να μην δύει» και έκλεισε καληνυχτώντας τον κόσμο στα βλάχικα.

Αυτά είπε και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που διασκέδασε πολύ με τα λόγια του, ενώ αποχώρησε λέγοντας πως το πρωί έχει Θεία Λειτουργία και πως ένα 5% από τους παρευρισκομένους να πάνε το πρωί στην εκκλησία, θα είναι επιτυχία!

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Δημήτρης Μάντζος, είπε «Ξέραμε τον Παπα-ΠΑΟΚ, δεν ήξερα ότι υπήρχε και Παπα-ΠΑΣΟΚ»!

Δείτε το βίντεο:

16 σχόλια:

  1. Καλύτερη παράσταση από Σεφερλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η εκκλησία κάνει δημόσιες σχέσεις και δεν ασκεί δριμεία κριτική στους υπαίτιους της καταστροφής της κοινωνίας, που εννοείται ποιμαίνει, τότε μην περιμένετε τίποτα καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον παππούλη τον άλλον δεν το βλέπεις; που έκοψε την ΝΔ πίτα;
      τον ΜετροπόλιτανΤζένεραλ δεν το βλέπεις που καλοπερνάει με κάθε κυβερνητικό στέλεχος;
      Λερωμένη Ελλάς, περίμενα να είσαι πιο λογικός.

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβες, ότι η κριτική ήταν για όλους και για όλα?

      Διαγραφή
  3. Μάζεψαν τίποτα και αυτοί για την αποπληρωμή του χρέους των 400+ εκατομμυρίων του κινήματος στο κράτος ή σαν την ΝΔ των 500+ με τα sold out ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝ και θα αποπληρωθεί σε 3000 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάτερ, το ΠΑΣΟΚ θα ανατειλει όταν ηχήσουν οι σάλπιγγες της αναστασης και ξαναγίνει ο Αντρέας αρχηγός.

    p. s. μέχρι τότε μην τους δουλεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Ο Θεός να σας χαριτώνει και …νάπτι μπούνι» το οποίο στα βλάχικα σημαίνει «καλό βράδυ»….........Σωστός ο Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Φάκας ......... Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίστευτος ο Πάτερ Σοφρώνιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το χιουμορ και οι ατακες του Σοφρωνη ειναι αμιμητες.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ α. κανδυλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βεροιώτη. Να. Μας. Λες. Τι. Να. Γραφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι... Ό,τι θέλουνε... και από όπου τα παίρνουνε...

      Διαγραφή
  9. Καλά όλα αυτά...Ο π. Σωφρόνιος μέσα από το χιούμορ του, είπε και κάτι για το νομοσχέδιο ; Είπε να μεταφερθεί και στον Πρόεδρο του κόμματος και στους βουλευτές το μήνυμα και η αντίθεση της Εκκλησίας στην ψήφιση του νομοσχεδίου; Γιατί πάνω από όλα πρέπει η Εκκλησία να καταθέτει τη μαρτυρία της πίστεως και μετά όλα τα άλλα. Αυτή είναι η Αποστολή της Εκκλησίας και μετά δεκτά και τα υπόλοιπα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πάτερ Σοφρωνιος τιμά το ράσο,αλίμονο από κάτι άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά όλα έχουν και τα όριά τους... Δεν μπορείς να φοράς το ράσο και να είσαι όλο στο χιούμορ. Και μάλιστα δεικτικό που πολλοί παρεξηγούνται κιόλας....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ