Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βόμβα» στην Ημαθία: Θα ξαναγίνουν εκλογές στον Δήμο Αλεξάνδρειας;

Υπηρεσιακή πλέον η διοίκηση Γκυρίνη - Δείτε το αποκαλυπτικό έγγραφο με την απόφαση του δικαστηρίου

Πολιτικό «σεισμό» έχει προκαλέσει σ' ολόκληρη την Ημαθία η απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει την Δώρα Κουρκουτά και τον συνδυασμό «μαζί αλλάΖΟΥΜΕ».

Πιο συγκεκριμένα, το Εκλογοδικείο δικαίωσε την υποψήφια δήμαρχο Αλεξάνδρειας στην ένσταση που είχε καταθέσει, διότι είχε αποκλειστεί από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

Κατά συνέπεια, όπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, η απόφαση είναι εκτελεστή που σημαίνει ότι το επόμενη βήμα είναι, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να εκδώσει απόφαση περί διεξαγωγής επαναληπτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Πλην όμως, η πλευρά του υπηρεσιακού πλέον δημάρχου, έχει το δικαίωμα να προσφύγει με αναίρεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων να ζητήσει να μην εκτελεστεί η απόφαση του Πρωτοδικείου.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως μετά την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας θεωρείται υπηρεσιακή. Τόσο ο δήμαρχος όσο και όλοι οι αντιδήμαρχοι και οι κατέχοντες διοικητικές θέσεις στον δήμο Αλεξάνδρειας.

«Ο Άγιος Βασίλης ήλθε φέτος και μου έφερε το δώρο που του ζήτησα…» σχολίασε χαρακτηριστικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κ. Κουρκουτά. Να θυμίσουμε πως την υπεράσπιση της κ. Κουρκουτά, την έχει αναλάβει ο δικηγόρος και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς εξασφάλισε το φύλλο της 11σέλιδης απόφασης του δικαστηρίου που διατάσσει την επανάληψη των εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Δείτε την απόφαση:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ