Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανεγκέφαλοι διαλύσανε το πιο όμορφο παγκάκι της Βέροιας

Δύο φίλοι, ο Δημήτρης Ασιμακίδης και ο Αντώνης Τσαλουχίδης, οι οποίοι έχουν κανάλι στο YouTube με την ονομασία «JiM Films», αποφάσισαν να... πάρουν τα βουνά και να επισκεφθούν το φημισμένο παγκάκι της Μονής Καλλίπετρας. 


Μετά από οδήγηση 20 λεπτών βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη που κυριολεκτικά τους ξενέρωσε! Το παγκάκι ήταν μισοδιαλυμένο και σε πολύ κακή κατάσταση. 


Φαίνεται πως κάποιοι ανεγκέφαλοι πέρασαν από εκεί και το ξήλωσαν. Πραγματικά, είναι πολύ κρίμα, ένα τόσο όμορφο μέρος με την λατρεμένη φυσική θέα, να βρίσκεται σ' αυτήν την κατάσταση. Μακάρι, να βρεθεί κάποιος και να το φτιάξει ξανά...

12 σχόλια:

  1. Το περίεργο πιο είναι ακριβώς ..?το συγκεκριμένο παγκάκι όπως και τα υπόλοιπα στην ιδια περιοχη έχουν επισκευαστεί με ιδιωτική πρωτοβουλία. Οπως και καθαρισμα γυρω απο τα παγκάκια, αλλα την επόμενη μέρα παντα χαλασμένα και βρώμικα. Είναι μαγκία να πετας σκουπίδια και να χαλάς οτι δεν είναι δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία. Μην πάτε μακριά, ελάτε ένα βράδυ στα Εβραίικα για να δείτε κατάντια μ' αυτούς που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους. Έτσι είναι όμως όταν υπάρχει ατιμωρησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μαγκακια με τα παπάκια κάποια και από το χωριό πάνε εκεί τι ψάχνετε...μαζεύονται με τα παπάκια και το παίζουν μέλη συμμορίας τραβώντας και βιντεακια .... ας πάρει θέση ο πρόεδρος του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Εκπαίδευση μπορεί να είναι ζήτημα Σχολείου αλλά η Παιδεία είναι θέμα οικογένειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 19 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  5. Εσύ που σχολιάζεις για τα εβραϊκά να δεις τα καλόπαιδα που παίζουν εκεί τι σκουπίδια αφήνουν...όσο αναφορά το σχόλιο σου για τους ανθρώπους με τα σκυλιά κάνεις ...να ξέρεις είναι ποιο εντάξει από εσένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί με τα σκυλιά πρέπει να ξέρουν πως απαγορεύεται να τα βάζουν στο 5Χ5, όμως αν περάσεις ένα βράδυ από εκεί θα δεις ότι τα βάζουν μέσα για να παίξουν, οπότε μη μας κάνεις τον παντογνώστη.

      Διαγραφή
  6. Τα σκουπίδια δεν τα πετούν τα σκυλιά....αλλά σκουπίδια πετούν σκουπίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Κ Ο Λ Ο Π Α Ι Δ Α.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαστε κατά των παγκακιών και των παγκαριών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα πάω να το φτιάξω εγώ μέσα σε δέκα μέρες το πολύ.απο τωρα,. μην στεναχωριέστε...το πιο τέλειο παγκάκι της πόλης,δεν του αξίζει αυτή η κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ