Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στην Αστυνομία: Πέθανε ο Βασίλης Τσολάκης

Στην θλίψη έχει βυθιστεί η Ελληνική Αστυνομία, μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου του Βασίλη Τσολάκη. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 48 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Είχε το βαθμό του Αρχιφύλακα και είχε διακριθεί στην τοπική κοινωνία για τον ήθος και τις αρχές του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 2:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κλειδί Ημαθίας. 

Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφοράν του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...


Aνακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας

«Η οικογένεια της Ένωσης των Αστυνομικών του Ν. Πιερίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, θρηνεί σήμερα για την απώλεια του καλού συναδέλφου και φίλου Βασίλη ΤΣΟΛΑΚΗ, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου. 

Ενός λεβέντη και άξιου αστυνομικού που μετά από άνιση μάχη, πέταξε για τη γη των αγγέλων. Η Ένωση Αστυνομικών Πιερίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένειά του. Καλό Ταξίδι Βασίλη... Καλό Παράδεισο... Αιωνία σου η μνήμη...»


4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ