Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»: Από τα κτήματά τους... στο πιάτο μας!


Και ζαρζαβατικά δικής τους παραγωγής και σπιτική ποιότητα και διανομή κατ' οίκον χωρίς χρέωση; Αυτά μόνο ο Μανουσαρίδης!

Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στο Τσερμένι, για 6η χρονιά προσέχει το πιάτο μας, φέρνοντας καθημερινά στο κατάτημα προϊόντα από την δική του σοδειά, καθώς και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, στις πιο προσιτές τιμές.


Η συνεργασία μας με επιλεγμένους παραγωγούς, μας δίνει την σιγουριά για τα προϊόντα που θα μπούνε στο μαγαζί μας και κατά συνέπεια στο πιάτο σας.

Το οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδη» προσφέρει και υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον χωρίς χρέωση!

Τι είναι αυτό που κάνει το οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» να ξεχωρίζει;




Μεγάλο μέρος των προϊόντων που μας προσφέρει είναι δικής του σοδειάς, που καλλιεργούνται με αγάπη και μεράκι στα κτήματά τους στο Κυδονοχώρι, ενώ ποτίζονται και πλένονται με πόσιμο νερό της περιοχής. Έτσι, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες του ολόφρεσκα και υψηλής ποιότητας ζαρζαβατικά στις καλύτερες τιμές.



Πέρα από εκλεκτή μαναβική, στο κατάστημα θα βρείτε και προϊόντα μπακαλικής, ξηρούς καρπούς, μέλια, καθώς και γαλακτοκομικά, προϊόντα ψυγείου και γενικά προϊόντα καθημερινής ανάγκης για ένα νοικοκυριό.

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742













1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ