Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εύα Καϊλή: «Άντεξα για το παιδί μου - O Aνδρουλάκης δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο»

Το πρωί της Δευτέρας 4/12 προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή σε ελληνικό Μέσο, μετά την απευλευθέρωσή της από τη φυλακή όπου κρατείτο για το σκάνδαλο QatarGate.

Η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 συνάντησε την Εύα Καϊλή, η οποία πλέον προσπαθεί να περνά πολύτιμο χρόνο με την κόρη της. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη ημέρα της συνάντησής τους, η Ευρωβουλευτής «ξενάγησε» τη 2,5 ετών Αριάδνη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, τα λόγια της Εύας Καϊλή είναι: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά».

Ακόμη, αξίζει να αναφερθεί ότι σχετικά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, η Εύα Καϊλή και ο Τζιόρτζι κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά τον χωρισμό η κόρη της δεν στερείται καθόλου τον πατέρα της.

Επιπλέον, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό», ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει τηλεφωνήσει να ρωτήσει για τη δική της κατάσταση, ούτε για το παιδί της από την ημέρα που συνελήφθη.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

6 σχόλια:

  1. Έκλαψα Εύα. Και σκούπισα τα δάκρυα μου με ένα πενοχιλιαρο. Αλλά και συ βρε παιδί μου .....Μάθε να σκουπιζεις. Τόσα λεφτά κάτω από το κρεβάτι του μωρού. Άντε μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρά μου αυτό είναι θράσος. Άντε δε ντρέπεσαι ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως θα ταίριαζε περισσότερο να πει "αμάρτησα για το παιδί μου;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι περίμενε να τη φωνάξει για να μοιραστούν τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τα μάθει το παιδί σου όταν μεγαλώσει και εσυ θα του λες κάνε τουμπεκα από που νομίζεις ότι τρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρεις πόσες φορές τη μέρα έπιανε το ακουστικό και το άφηνε; Την έννοια της είχε, ενδιαφερόταν, ήθελε να της συμπαρασταθεί, πλην όμως σκεφτόταν τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και το μετάνιωνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ