Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με KINGS, πυροτεχνήματα και το άναμμα του δέντρου η έναρξη της «Ευχούπολης»!


Ακόμα μεγαλύτερη, με περισσότερα παιχνίδια και σπιτάκια!
Για ακόμα μια χρονιά, το σύνθημα για την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου στη Βέροια ήρθε από την «Ευχούπολη». 


Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2023 το μεγάλο φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο πάρκο που στήθηκε και φέτος στον Περιφερειακό της Βέροιας, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και super συναυλία με τους KINGS!


Ακόμα μεγαλύτερη, με ακόμα περισσότερα σπιτάκια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια, διασκέδασης και αδρεναλίνης, για μικρούλια, πιο μεγάλα αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, η «Ευχούπολη» έφτασε και φέτος στη Βέροια για να χαρίσει χριστουγεννιάτκη μαγεία σε μικρούς και μεγάλους.


Την βραδιά παρουσίαζε η παρουσιάστρια Λίτσα Παλαμά, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Ασλανίδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Γιώργος Τσιλογιάννης. Την σκυτάλη πήραν οι KINGS με όλα τα ξεσηκωτικά τους hit, οι οποίοι και μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου που συνοδεύτηκε με πυροτεχνήματα. 


Εντυπωσιακή είσοδος, χιλιάδες λαμπιόνια, μουσικές, ξωτικά που τρέχουν σκανδαλιάρικα στο χώρο και περιμένουν να φωτογραφηθούν μαζί σου, μια υπέροχη γλυκιά μυρωδιά από ζαχαρωτά, κρέπες, βάφλες, λουκουμάδες, cup cakes, ζεστή σοκολάτα και πολλά πολλά ακόμα γλυκά, μια... ακαταμάχητη μυρωδιά από φρεσκοψημένα κρεατικά, ζεστό κρασί και ρακόμελο. Όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό της «Ευχούπολης» που ήρθε για να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο μαγικά!


Και φυσικά, το τεράστιο παγοδρόμιο που θα μας περιμένει καθημερινά για απίστευτες στιγμές διασκέδασης!

Όλα αυτά θα συμβαίνουν καθημερινά και για όλη την διάρκεια των εορτών!

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00 - 22:00
Σαββατοκύριακα και εορτές: 11:00 - 22:00

Ευχούπολη
Νέα Περιφερειακή Οδός Βέροιας

Ακολουθήστε την Ευχούπολη στο facebook Ευχούπολη Παρκ για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την φαντασμαγορική έναρξη:



















































































1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ