Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθολική διαμαρτυρία Αστυνομικών την Δευτέρα - Συγκέντρωση έξω από την Α.Δ. Ημαθίας


Σε καθολική διαμαρτυρία προχωρούν την Δευτερα 11 Δεκεμβρίου 2023 οι Αστυνομικοί σε ολόκληρη τη χώρα, με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Αστυνομικού κατά τα επεισόδια που έγιναν την Πέμπτη 7/12 στο Ρέντη.

Οι διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις έδρες όλων των Ασυνομικών Διευθύνσεων της χώρας, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας να καλεί σε μαζική συγκέντρωση στις 14:00, έξω από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νομού, στη Βέροια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η με ανθρωποκτόνο πρόθεση, οργανωμένη επίθεση εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από αθλητική εγκατάσταση στου Ρέντη και η δραματική κατάληξή της με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου μας, αποτελεί τη θρυαλλίδα γενικής διαμαρτυρίας σύμπασας της αστυνομικής οικογένειας με πολλαπλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες.

Δεν είναι μόνο το κυρίαρχο προφανές αίτημα για την πάταξη της οπαδικής βίας, για την εξάρθρωση των συμμοριών των γηπέδων και την εμπέδωση συνθηκών υγιούς αθλητισμού στη χώρα μας. Αυτήν την ώρα οφείλουμε, ως αστυνομικοί, να εκφράσουμε εμφαντικά την οργή και την θλίψη μας, ταυτόχρονα, διότι ολόκληρη η Ελληνική Αστυνομία έχει μετατραπεί σε στόχο. Η βολίδα εκτοξεύτηκε εναντίον ενός θεσμού, τον οποίο οφείλουμε να προστατέψουμε με κάθε τίμημα, διεκδικώντας από την πολιτεία να αποδείξει εμπράκτως ότι σέβεται και το θεσμό αυτό και όσους τον υπηρετούν, καθημερινά, με κίνδυνο ζωής.

Αυτήν την κραυγή αγωνίας, που φτάνει από χθες στην Ένωση μας καθώς και την Ομοσπονδία μας από κάθε γωνιά της Χώρας, αποφασίσαμε να την εξωτερικεύσουμε έντονα και στοχευμένα τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.00 μ.μ. μπροστά στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε δυναμικά. Το οφείλουμε στο συνάδελφό μας. ΟΧΙ άλλα θύματα.

5 σχόλια:

  1. Καταδικαστέο το γεγονός και η πράξη. Περαστικά στον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε αναλώσιμοι για το σύστημα.

    Μάλλον θα επικρατήσουν τα οικονομικά συμφέροντα όσων κερδίζουν από το αλισβερίσι με τις ποδοσφαιρικες ομαδες(οικονομική ελίτ της μπανανιας που ζούμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά. Καλή ανάρρωση. Το παλικάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκινητική η αντίδραση της αστυνομίας σε αυτό το περιστατικό.
    Πραγματικά σε κάνει να απορείς, θίγονται μόνο όταν το θύμα είναι αστυνομικός; Σε τόσα περιστατικά βίας και εν ψυχρώ δολοφονιών που γινόμαστε μάρτυρες στις ειδήσεις, διαμρτυρήθηκαν ποτέ τα σώματα ασφαλείας; Τους ενδιαφέρει δηλαδή ΄μονο όταν το θύμα είναι αστυνόμος, αν είναι απλός πολίτης δεν υπάρχει πρόβλημα; Και μη μου πείτε οτί το θέμα είναι κλαδικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ