Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλωσήρθες χειμώνα! Άσπρισε λιγάκι το Σέλι

Στο μαγικό χωριό του Βερμίου, η έλευση του Δεκεμβρίου συνδυάστηκε με τις πρώτες νηφάδες, χαρίζοντας μια αίσθηση μαγείας και ανανέωσης. Ο χειμώνας έφερε το πρώτο χιόνι στο χωριό, ενώ η περιοχή έχει μεταμορφωθεί σ' έναν παραμυθένιο χώρο. Όπως αναφέρει ο Γιώργος Φαρσαρώτος, το κέντρο της πλατείας, ένα υπέροχα διακοσμημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο αναδύεται, φωτίζοντας τη νύχτα με λαμπερά φωτάκια.


Από την άλλη πλευρά, δύο Άγιοι Βασίληδες, με τα κόκκινα τους κοστούμια, υποδέχονται τους επισκέπτες στη βρύση του χωριού. Η κρύα ατμόσφαιρα που αιωρείται τα βράδια αναδεικνύει τη μαγεία του χειμερινού τοπίου, ενώ οι κάτοικοι περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του χιονιού.


Η παγωμένη ατμόσφαιρα πλαισιώνει το βουνό, ενώ οι κατοίκοι, περιπατώντας στους λευκούς δρόμους, περιμένουν με ενθουσιασμό τον χιονιά που θα ντύσει το τοπίο σε μια αχτίδα λευκού. Το χωριό του Βερμίου, με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τον χιονισμένο τοπίο, γίνεται ένας πραγματικός παράδεισος χειμερινής χαράς και αναμένεται να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες.




3 σχόλια:

  1. Ορεινό το λες!
    Χωριό σίγουρα!
    Αλλά...μαγευτικό;;;;!!! Μάλλον υπερβάλεις "Βεροιώτη" μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υπερβολη φιλε 4:54 ειναι στο Dna σου ....και μονο που σχολιασες με αυτο τον τροπο φανερώνει εμπάθεια... Κοιτα να το προσέξεις, έρχονται γιορτές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ